Καταποντισμός για τον ΣΚΑΪ: Πώς την πάτησε φέτος με τα ριάλιτι...

Καταποντισμός για τον ΣΚΑΪ: Πώς την πάτησε φέτος με τα ριάλιτι...

Ακρως... αποτυχημένη με το καλημέρα η επιλογή της διοίκησης του ΣΚΑΪ να «επενδύσει» στα ριάλιτι, την ώρα που ALPHA, MEGA και ΑΝΤ1 ποντάρουν στη σιγουριά της μυθοπλασίας και δικαιώνονται πανηγυρικά...

Δίχως να έχει μπει ακόμα στη μάχη το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες», ο Alpha και το MEGA κατόρθωσαν με το «Σασμός» και «Γη της Ελιάς» αντίστοιχα, να καταποντίσουν το Top Chef και το Big Brother, κάτι που συνολικά έχει ως αποτέλεσμα να χάνει τεράστια ποσοστά τηλεθέασης ο ΣΚΑΪ, γεγονός που προκαλεί τεράστιο προβληματισμό στα διοικητικά στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Top Chef, το οποίο παραμένει «κολλημένο» στο 7%, δεν αποκλείεται ακόμα και να διακοπεί, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο προβληματισμός γίνεται ακόμα πιο έντονος και για το Big Brother, το οποίο έπεσε στο 12%, κάνοντας μικρότερα ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και από το Bachelor, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να χτυπούν οι... καμπάνες στο Φάληρο.

Αυτό που δεν συνυπολόγισαν σωστά στον ΣΚΑΪ ήταν η τεράστια δυναμική της μυθοπλασίας, στην οποία μετά τον ΑΝΤ1 μπήκαν πολύ δυναμικά φέτος ο ALPHA και το MEGA. Και αυτή τη λανθασμένη στρατηγική είναι βέβαιο πως θα την πληρώσει το κανάλι του Φαλήρου ακριβά, χάνοντας μεγάλο μερίδιο στην πίτα της τηλεθέασης στην prime zone, άρα και στη διαφημιστική δαπάνη.