GNTM 4: Αυτός είναι ο λόγος που το φαβορί αποχώρησε από το παιχνίδι

Ακόμα δεν ξεκίνησε το GNTM 4 και από τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκε οικειοθελής αποχώρηση. Συγκεκριμένα λίγο πριν μπει στο σπίτι ο Ιάσονας Λάιος αποχώρησε.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι και μοντέλο με διεθνή καριέρα, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του. Σύμφωνα με τον ίδιο, δέχτηκε πρόταση για δουλειά από οίκο που βρίσκεται στην Ισπανία, ώστε να προωθήσει ένα άρωμα, ενώ του προσφέρουν συμβόλαιο με αρκετά μηδενικά.

«Ήταν μια δουλειά παγκόσμιας εμβέλειας, όπως είπα και στους κριτές. Δεν έχει βγει ακόμη η δουλειά, οπότε δεν μπορώ να το πω ακόμη» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «είναι ένας μεγάλος οίκος από την Ισπανία και είναι για άρωμα. Είναι πολλά τα λεφτά, με πολλά μηδενικά για κάτι τέτοιο, αλλά τα λεφτά δεν ήταν τα μόνα που σκέφτηκα. Είναι και το prestige που μπορεί να σου δώσει μία τέτοια δουλειά».

«Δεν γνώριζα ότι η πρόταση θα ερχόταν την ίδια στιγμή. Δεν μπορούσε να βρεθεί μέση λύση και δεν θα ήταν δίκαιο για τα παιδιά», είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως «είναι πολύ διαφορετικό το GNTM και θα είχε να μου δώσει πάρα πολύ διαφορετικά πράγματα. Με τη δημοσιότητα μπορεί να ανεβεί και το κασέ σου».

Δείτε όσα είπε ο Ιάσονας Λάιος για το GNTM 4 στην εκπομπή «Happy Day»:

Exit mobile version