Τζέιμς Καφετζής: Αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που του ζητάει ο Ατζούν μετά το εξώδικο

Τζέιμς Καφετζής: Αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που του ζητάει ο Ατζούν μετά το εξώδικο

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για τα εξώδικα του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν

Όπως αποκάλυψε ωστόσο το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Έλενα Πολυκάρπου, το εξώδικο έγινε αγωγή και ο Τούρκος παραγωγός ζητάει από τον πρώην παίκτη του «Survivor» το ποσό των 100.000 ευρώ. Παράλληλα η δημοσιογράφος είπε πως ο Τζέιμς Καφετζής είχε υπογράψει με την Acun Media συμβόλαιο τριών ετών και όχι έξι μηνών.

«Τρία χρόνια είναι ο όρος να μην μπαίνουμε σε άλλο ριάλιτι»

«Ισχύει, την Παρασκευή όταν ήμουν στην τελευταία πρόβα μου ήρθε το εξώδικο. Δε θέλω να το συζητήσω πολύ αυτό. Ήταν για ένα τεράστιο ποσό. Αν θέλω να συμμετέχω στο J2US ουσιαστικά αυτό είναι το πρόστιμο» είχε πει ο Καφετζής χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Τρία χρόνια είναι ο όρος να μην μπαίνουμε σε άλλο ριάλιτι, αλλά το J2US είναι φιλανθρωπικό. Ίσως αυτό παίξει κάποιο ρόλο. Αποχώρησα νωρίτερα από το Survivor γιατί πήρε παράταση το παιχνίδι. Ήξερα ότι θα πάει μέχρι τον Μάιο. Είναι σα να είσαι σε ένα μαραθώνιο, να βλέπεις το τέλος και ξαφνικά να σου λένε να τρέξεις κι άλλα χιλιόμετρα».

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest