Survivor Spoiler: Ο Ατζούν «τρελάθηκε» και ετοιμάζει βόμβες μεγατόνων (vid)

Survivor Spoiler: Το κόλπο γκρόσο ετοιμάζεται να κάνει ο Τούρκος παραγωγός

Βρισκόμαστε δύο περίπου μήνες πριν την έναρξη του Survivor 5, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσει μέσα με τέλη Δεκεμβρίου.

Ο Ατζούν παίζει τα… ρέστα του, καθώς θέλει να ρεφάρει μετά τις χαμηλές «πτήσεις» του Top Chef. Τόσο ο ίδιος όσο και ο ΣΚΑΙ πόνταραν πολλά στο μαγειρικό ριάλιτι, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Αυτή τη στιγμή το The Voice τον βγάζει ασπροπρόσωπο, καθώς και τα τρία πρότζεκτ είναι της Acun Media, όμως θέλει να «επανορθώσει» μέσα από το Survivor 2022. Έτσι ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του σε παίκτες που έχουν συμμετάσχει σε παλιότερους κύκλους και έχει αποσπάσει τα πρώτα «ναι» και το μόνο που μένει είναι οι τελικές υπογραφές.

Όσο για το Survivor All Star, πάντα βρίσκεται στο μυαλό του Τούρκου μεγιστάνα. Είτε για φέτος (που θα αποτελέσει και τεράστια έκπληξη αν τελικά το τολμήσει), είτε για του χρόνου. Βασσάλος, Βαλαβάνη Κατσούλης, Ρουμελιώτη, Ταραμπάνκο είναι ήδη «κλεισμένοι», σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Οσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν προτίθεται να τον συμπεριλάβει στα όποια σχέδιά του για το All Star. Τώρα, αν ο ίδιος ο Αγγελόπουλος κάνει την πρώτη κίνηση, τότε και μόνο τότε, μπορεί να αλλάξει γνώμη ο Τούρκος.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version