Survivor: «Πόλεμος» Ατζούν – Τζέιμς. Τι είπε ο «πρίγκιπας» για το εξώδικο εις βάρος του (video)

Survivor: Με όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, είναι απίθανο να δούμε τον Τζέιμς Καφετζή στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης

Την ώρα που ο Ατζούν Ιλίτζαλι και η παραγωγή ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη του Survivor 5, ο «πόλεμος» του Τούρκου μεγιστάνα με τον Τζέιμς Καφετζή συνεχίζεται.

Ως γνωστόν, ο Τζέιμς συμμετέχει φέτος στο «Just the 2 of Us» κάτι που προκάλεσε ενόχληση στον Ατζούν, καθώς δεν πήρε έγκριση και βάσει συμβολαίου απαγορεύεται να συμμετέχει σε άλλο ριάλιτι και σόου που δεν είναι της Acun Media.

Ο Τούρκος Παραγωγός έχει στείλει εξώδικο στον πρώην παίκτη του Survivor, με το οποίο ζητάει 100.000 ευρώ και ο Τζέιμς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» γι’ αυτό, αναφέροντας πως ίσως βρεθεί χρυσή τομή στο θέμα.

Αν ο Ατζούν είχε σκέψεις για συμμετοχή του Τζέιμς στο Survivor All Star, φαίνεται πως μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε εκεί. Βέβαια και η πρόταση να γινόταν, κανείς δεν έχει δεδομένο το «ναι» του Ροδίτη, όμως ένας «πόλεμος» έχει ξεκινήσει και δεν γνωρίζουμε το πότε και πώς θα τελειώσει…

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version