Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Για τις υποθέσεις που έχει χειριστεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την εκπομπή της μίλησε η Αγγελική Νικολούλη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Αγγελική Νικολούλη πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της Παρασκευής. Εξομολογήθηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλά αποτρόπαια εγκλήματα και σκοτεινές υποθέσεις. Αυτή όμως που την συγκλόνισε περισσότερο ήταν η υπόθεση του Δημήτρη Γραικού.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε ασχοληθεί με την υπόθεση και είχε πάει στην κτηνοτροφική μονάδα του άνδρα που ήταν τελικά και ο δολοφόνος του Γραικού. Όπως είπε, κατάλαβε ότι ο κτηνοτρόφος είχε σκοτώσει τον Γραικό και περιέγραψε τη στιγμή που στάθηκε πάνω στο σημείο που είχε ταφεί ο άτυχος 47χρονος.

«Πήγα στα σφαγεία, πήγα εκεί που ήταν τα κρέατα τα σφαγμένα, πήγα από εδώ, πήγα από εκεί. Μίλησα με τη γυναίκα του και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο είχε τη συναλλαγή. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, δεν τον είχα δει από κοντά. Μόλις τον είδα, κάτι δεν μου άρεσε. Του είπα “θα κάνουμε την ίδια διαδρομή” με το αυτοκίνητο. Δεν ήθελε να την κάνει, την κάναμε. Του λέω “θέλω να πάμε στη μονάδα σου”, μου λέει “αυτό αποκλείεται, την κάμερα ξέχασέ τη”. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω τους συνεργάτες ότι εμείς προπορευόμαστε και πήγαμε στη μονάδα του. Καμιά φορά είναι σαν να σε τραβάει ένα ντοκουμέντο. Δεν ένιωθα φόβο. Ούρλιαζαν τα σκυλιά, ήμασταν οι δυο μας σε έναν χώρο περίεργο. Μου λέει “πού πας;” του λέω “πάω από πίσω, εκεί”. Μου λέει “δεν έχει τίποτα εκεί, έχει λάσπες”» είπε η Αγγελική Νικολούλη. Τελικά, η δημοσιογράφος βρέθηκε ακριβώς πάνω από τον τάφο του Γραικού. «Το λέω και ανατριχιάζω» σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τότε ο κτηνοτρόφος της είπε να φύγει από εκεί.

Exit mobile version