Big Brother: Αγνώριστη η Ανχελίτα σε βίντεο κλιπ του Master Tempo πριν 5 χρόνια (video)

Η Ανχελίτα του Big Brother όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Ανχελίτα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα στο φετινό Big Brother. Το καλλίγραμμο κορμί της, ο δυναμικός χαρακτήρας της, αλλά και η σχέση της με τον Παναγιώτη Πέτσα, είναι μερικοί από τους λόγους όπου πάντα βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων τόσο εντός όσο και… εκτός παιχνιδιού.

Η Ανχελίτα είχε δηλώσει εξαρχής πως το επάγγελμα της είναι τραγουδίστρια, κάτι το οποίο φαίνεται και από τα social media της, αφού φωτογραφίες της από διάφορες πίστες νυχτερινών μαγαζιών κοσμούν το Instagram της δημοφιλούς παίκτριας!

Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες και ενώ βρίσκεται ακόμη στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι “Que sera sera” με την Panik Records.

Παρόλα αυτά, εκτός από τα δικά της τραγούδια, τα οποία έχει ανεβάσει στο YouTube, η Ανχελίτα είχε συμμετάσχει πριν χρόνια και σε βίντεο κλιπ γνωστού σχήματος.

Συγκεκριμένα, το 2016 και όταν η Ανχελίτα ήταν 20 ετών, είχε συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Sexy Selfie” των Master Tempo, ποζάροντας με μαγιό και προκαλώντας… εγκεφαλικά.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version