Survivor spoiler: Άφωνη η Καραβάτου όταν έμαθε ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor: Ένα σχεδόν μήνα πριν από την πρεμιέρα οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα για το ξεκίνημα του νέου κύκλου του Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη, αρχές Δεκεμβρίου πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά και να έχουν κλείσει τα ονόματα των παικτών που συμμετέχουν στην ομάδα των Διασήμων.

Οι υπεύθυνοι θέλουν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στα Χριστούγεννα, με πιθανότερη ημερομηνία την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Αυτό που ψάχνει η παραγωγή είναι εκείνους τους παίκτες που θα κάνουν το Survivor να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης. Οι αρνητικές προτάσεις όμως πέφτουν «βροχή», ενώ παλιότεροι παίκτες που είχαν δηλώσει ότι θα τους ενδιέφερε να συμμετέχουν στο ριάλιτι, φαίνεται πως τώρα κάνουν πίσω. Μέχρι στιγμής, οι τρεις διάσημοι που έχουν πει το «ναι» στο κανάλι του Φαλήρου είναι ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης και ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης. Η συμμετοχή του Βαλάντη, ο οποίος είχε ακουστεί ότι θα είναι στο τηλεπαιχνίδι, μάλλον είναι αμφίβολη.

Ακούγοντας τα ονόματα η Κατερίνα Καραβάτου που επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, έμεινε άφωνη.

Exit mobile version