Survivor Spoiler: Συμπληρώνεται το παζλ των Διασήμων. Αυτοί μπαίνουν αεροπλάνο (Photos)

Survivor Spoiler: Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, καθώς συμπληρώνεται το ρόστερ των Διασήμων που θα συμμετάσχουν στο νέο Survivor.

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η πτήση των συμμετεχόντων για τον Αγιο Δομίνικο, προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και η προβολή των επεισοδίων από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πιθανότατα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου ή το αργότερα τη Δευτέρα 27 του μήνα.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εξακολουθεί να παζαρεύει το πολύ μεγάλο όνομα, θέλοντας την τελευταία στιγμή να αποσπάσει το ναι του παίκτη που θα κάνει το μεγάλο γκελ στην αγορά και θα κάνει τους τηλεθεατές να ξεκολλήσουν από τις σειρές της μυθοπλασίας.

Ξέρει ο Τούρκος παραγωγός ότι φέτος μόνο εύκολο δεν θα είναι το… ράλι της τηλεθέασης για το Survivor με Γη της Ελιάς, Σασμό και Κομάντα και Δράκοι να δίνουν ρέστα απέναντι, καθημερινές και Κυριακές.

Γι’ αυτό και θέλει να «επενδύσει» σε παίκτη που θα έχει το ειδικό βάρος να ξεσηκώσει συζητήσεις, αντιδράσεις, ενστάσεις, αλλά με όλο αυτό το εκρηκτικό μίγμα να καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στον ΣΚΑΪ.

Πάμε να δούμε μέχρι στιγμής στην γκάλερι ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν κλειδώσει, σχεδόν, τη συμμετοχή τους στην ομάδα των Διασήμων και ποιοι περιμένουν ειδοποίηση από την παραγωγή.

Exit mobile version