Survivor Spoiler 22/12: Ενταση με το καλημέρα; Οργιο φημών για επεισόδιο μεταξύ παικτών στην πτήση.

Survivor Spoiler 22/12: Μαχητές και Διάσημοι έχουν ήδη φτάσει στον Αγιο Δομίνικο και αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας να ξεκινήσουν τις μονομαχίες με τα πρώτα γυρίσματα για το επεισόδιο της πρεμιέρας της Κυριακής.

Ο ΣΚΑΪ έδωσε με κάθε επισημότητα στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα βιογραφικά των παικτών και ήδη φαίνεται πως… άρχισαν τα όργανα, καθώς έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο μια πληροφορία που αν επαληθευτεί, θα προκαλέσει ντόρο με το καλημέρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα, μεταξύ δύο Μαχητών υπήρξε φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσης προς τον Αγιο Δομίνικο, χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή.

Αλλωστε, ουδέποτε η παραγωγή του Survivor έχει μπει σε διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης spoilers και πληροφοριών. Φαίνεται, όμως, ότι με το καλημέρα και πριν καλά – καλά ξεκινήσουν τα γυρίσματα, έχουν προκύψει εντός των Μαχητών οι πρώτες υποομάδες, καθώς φέρονται οι δύο πρωταγωνιστές στο φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσης, να διεκδικούν τον αρχηγικό ρόλο.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα φανεί στην πρεμιέρα το ποιοι μπορεί να είναι οι δύο παίκτες αυτοί, όπως σίγουρο πρέπει να θεωρήσετε ήδη πως το φετινό Survivor θα είναι πολύ πιο συναρπαστικό και γεμάτο ανατροπές και εντάσεις, σε σχέση με το περσινό, ώστε να μπορέσει να κοιτάξει στα… μάτια τους τηλεοπτικούς του αντιπάλους.

Exit mobile version