Survivor spoiler: Η kick boxer Αθηνά Ευμορφιάδη είναι εντυπωσιακή (photos)

Με μία γροθιά της αποτελειώνει τον αντίπαλο στα ρινγκ και στο Survivor ετοιμάζεται να… αποτελειώσει τους αντιπάλους της στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι, φυσικά. Ο λόγος για την Αθηνά Ευμορφιάδη που είναι επαγγελματίας kick boxer.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Survivor έχει ξεκινήσει και ήδη γνωρίζουμε τα ονόματα των παικτών που θα δούμε φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

Για την ομάδα των διασήμων τις βαλίτσες της ετοίμασες και το αστέρι του kick boxing Αθηνά Ευμορφιάδη που αποδέχθηκε την δελεαστική πρόταση που της έκανε ο Τούρκος παραγωγός.

Η Αθηνά βλέπει συχνά πυκνά το όνομα της να βρίσκεται στις λίστες με τις ωραιότερες αθλήτριες της Ελλάδας. Έχει ύψος 1.80 και ασχολείται επαγγελματικό με το kick boxing. Στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, την κέρδισαν οι πολεμικές τέχνες όμως 8 χρόνια μετά αποφάσισε να στρέψει το βλέμμα της προς το kick boxing, σε μια απόφαση που εκ του αποτελέσματος κρίνεται σωστή, καθώς η Αθηνά Ευμορφιάδη διαπρέπει.

Κάπου εκεί ήρθε στη ζωή της η πρόταση για να συμμετέχει στο νέο Survivor. Γνωρίστε την μέσα από τον λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram.

Exit mobile version