Survivor Spoiler 26/12: Ποιοι κερδίζουν αγώνα επάθλου και μάχη ασυλίας;

Survivor Spoiler 26/12: Ποιοι κερδίζουν τις πρώτες μονομαχίες για έπαθλο και ασυλία; Το Survivor είναι και πάλι εδώ, ξεκινά απόψε και το Dokari θα σας προσφέρει καθημερινά τα πιο έγκυρα Spoiler. 

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με μια μεγάλη ανατροπή, καθώς ο Ατζούν επιδιώκει με το καλημέρα να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και έτσι να «δέσει» το σταθερό ποσοστό που θα δώσει στο νέο Survivor ισχυρό προβάδισμα έναντι των σειρών μυθοπλασίας, πάνω στις οποίες θα πέσει στη μάχη της τηλεθέασης από τη Δευτέρα.

Ετσι, με το καλημέρα θα διεξαχθεί και αγώνισμα επάθλου για την επιλογή παραλίας και η πρώτη μονομαχία ασυλίας, καθώς την Τρίτη θα διεξαχθεί η ψηφοφορία και την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η πρώτη αποχώρηση.

Ηδη, στο διαδίκτυο γίνεται ένας μικρός πανικός αναφορικά με το ποιοι θα είναι οι νικητές στο αγώνισμα επάθλου.

Θα πρέπει να σας προετοιμάσουμε…

Φέτος, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα ως προς τη διαρροή πληροφοριών από τον Αγιο Δομίνικο, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει λάβει διπλά και τριπλά μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει τις διαρροές.

Survivor Spoiler – Αγώνισμα Επάθλου

Ωστόσο, ήδη υπάρχει μια πρώτη εικόνα και θα σας τη μεταφέρουμε με επιφύλαξη. Μια πρώτη εικόνα που θέλει τους Διάσημους (Κόκκινη Ομάδα) να κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου.

Survivor Spoiler – Αγώνισμα Ασυλίας

Οσο για την πρώτη μάχη κατάκτησης της ασυλίας; Εκεί, σύμφωνα με τις αρχικές διαρροές (προσοχή, δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένες) οι Μαχητές παίρνουν τη ρεβάνς και στέλνουν τους Διάσημους ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού, να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως το φετινό Survivor θα έχει συνεχείς ανατροπές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις και με τις αποχωρήσεις, αφού στην… ουρά περιμένουν για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης και άλλα πρόσωπα.

Εντός της ημέρας θα επανέλθουμε με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τους νικητές στα αγωνίσματα επάθλου και ασυλίας…

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version