Survivor Spoiler 26/12: Αυτοί κερδίζουν τον πρώτο αγώνα επάθλου (vid)

Survivor Spoiler 26/12: Διπλή μονομαχία έχει η πρεμιέρα του Survivor για Διάσημους και Μαχητές. Αυτοί κατακτούν το πρώτο αγώνισμα επάθλου.

Σε αγώνα επίδειξης δύναμης θα μετατραπεί ουσιαστικά η πρώτη μονομαχία ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές με έπαθλο την καλύβα και κάποια πολύ χρήσιμα εργαλεία και… όπλα για την επιβίωσή τους στην παραλία.

Οπως σας τονίσαμε από νωρίς το πρωί, Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μεγάλη μάχη για την επικράτηση και ο αγώνας θα κριθεί στα… σημεία.

Στα σημεία, λοιπόν, οι Διάσημοι είναι αυτοί που κατορθώνουν να κάνουν τη διαφορά και να πάρουν την πρώτη και πιο σημαντική (ίσως) νίκη της εβδομάδας που διανύουμε, βάζοντας τις βάζεις για μια άνετη (όσο μπορεί να προκύψει τέτοια) επιβίωση αναφορικά με τις συνθήκες διαμονής σε μια καλύβα που δεν θα πρέπει να τη φτιάξουν από το μηδέν.

Οπως σας είπαμε από το πρωί, η σημερινή μέρα έχει και το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας με τις πληροφορίες να επιμένουν πως οι Μαχητές θα πάρουν τη ρεβάνς και θα στείλουν τους Διάσημους στην ψηφοφορία για να αναδείξουν τον πρώτο ή τους δύο πρώτους υποψηφίους για αποχώρηση. Θα έχουμε αλλαγές στη διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων φέτος, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε τις νέες οδηγίες που θα δώσει στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός.

Exit mobile version