Survivor Spoiler 27-12: Αυτοί είναι το φαβορί για τη 2η ασυλία…

Survivor Spoiler 27-12: Η πρεμιέρα για Διάσημους και Μαχητές κρίνεται… άκρως εντυπωσιακή στον Αγιο Δομίνικο και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Η τηλεθέαση μπορεί να μη χτύπησε κόκκινο το βράδυ της Κυριακής, σε σχέση με το περσινό 35άρη της αντίστοιχης πρεμιέρας, όμως απέναντι σε Γη της Ελιάς, το σχεδόν 27% (26.8) στο γενικό σύνολο κρίνεται άκρως ικανοποιητικό.

Θεωρείται απόλυτα βέβαιο ότι στα επεισόδια από σήμερα έως και την Τετάρτη θα κριθούν πολλά, αν όχι τα πάντα για το πώς θα «κάτσει» το φετινό Survivor σε επίπεδο τηλεθέασης, αφού τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε. Η πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων του ΣΚΑΪ «βλέπει» το ριάλιτι επιβίωσης να κινείται από 18% έως 23%. Καταλαβαίνετε φυσικά, πως αν κινηθεί κοντά στο 23% θα αποτελεί τεράστια επιτυχία, δεδομένου του ανταγωνισμού (Γη της Ελιάς, Σασμός, Αγριες Μέλισσες κ.α.) που καταπίνει όποιο ριάλιτι βρεθεί απέναντί του.

Survivor Spoiler – Τι θα δούμε στη δεύτερη ασυλία

Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε τη δεύτερη μονομαχία για την κατάκτηση ασυλίας.

Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως φέτος θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας κάθε εβδομάδα, όπερ σημαίνει πως κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, Διάσημοι και Μαχητές θα μάχονται για να αποφύγουν να βγάζουν παίκτη τους στον… τάκο.

Ο Βαλάντης με το καλημέρα αναδεικνύεται σε νέο Τριαντάφυλλο, αφού απέσπασε 8 από τις 11 ψήφους των συμπαικτών του και είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Το σημερινό τρέιλερ υπόσχεται ακόμα μια συναρπαστική μονομαχία ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, με ατυχήματα και τραυματισμούς κατά τη διεξαγωγή του αγωνίσματος, αφού ο στίβος μάχης είναι και πάλι εξαιρετικά απαιτητικός.

Κρίνοντας από όσα είδαμε την Κυριακή και την… αυτοκτονία των Διασήμων στο παρά ένα, κυριολεκτικά, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι απόψε θα πάρουν τη ρεβάνς και θα κάνουν το 1-1 στέλνοντας τους Μαχητές στη διαδικασία της ψηφοφορίας και της ανάδειξης υποψηφίου για αποχώρηση.

Αυτή είναι και η πρώτη ένδειξη που υπάρχει ως spoiler από τον Αγιο Δομίνικο. Μόλις έχουμε το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα επανέλθουμε…

Exit mobile version