Survivor Spoiler: Γιωρίκας Πιλίδης ο νικητής! Ψάξτε για τον δεύτερο… (vid)

Survivor Spoiler: Αν οι στοιχηματικές εταιρείες καλούνταν σήμερα κιόλας, μια μέρα μετά την πρεμιέρα, να βγάλουν αποδόσεις για νικητή του Survivor 2022, ως απόλυτο φαβορί θα έδιναν τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη, όχι μόνο κατόρθωσε με την πρώτη του κιόλας εμφάνιση να κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών, αλλά απέδειξε πως σε επίπεδο αγωνιστικής συμμετοχής, είναι πολύ πιο γρήγορος από οποιονδήποτε παίκτη έχει περάσει από τα προηγούμενα Survivor.

Ούτε ο Ντάνος, ούτε ο Σάκης Κατσούλης, που είναι τα δύο… ιερά τέρατα μέχρι στιγμής για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, είχαν ταχύτερους χρόνους ολοκλήρωσης ενός στίβου μάχης, αφού ο Πιλίδης τρέχει σαν… λαγός και αφήνει σε χρόνο dt τους αντιπάλους του να προσπαθούν να τον προφτάσουν.

Τα πράγματα εξελίσσονται… μαγικά για τον Πιλίδη και ήδη το Survivor 2022 έχει απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.

Και αυτό το φαβορί είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης, κάτι που θα φανεί πολύ – πολύ σύντομα.

Το τηλεοπτικό κοινό «δένεται» με τους παίκτες εκείνους που κρατούν χαμηλούς τόνους και έχουν να επιδείξουν σεμνότητα και ταπεινότητα, ταυτόχρονα με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις που τους κρατούν εντός παιχνιδιού.

Ο Πιλίδης αυτή τη στιγμή έχει ολόκληρο το «πακέτο» για να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών και θα πρέπει να κάνει τεράστια λάθη για να αντιστραφεί το 100% υπέρ του ρεύμα, όπως διαμορφώθηκε και διαμόρφωσε ο ίδιος, με την παρουσία του στο πρώτο επεισόδιο του φετινού Survivor.

Exit mobile version