Survivor Spoiler 28-12: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση! Κλειδωμένο…

Survivor Spoiler 28-12: Τρίτη μονομαχία για την κατάκτηση ασυλίας και ανάδειξη τρίτου υποψηφίου για αποχώρηση. Ποιος θα είναι;

Από νωρίς το πρωί, σε πανελλαδική αποκλειστικότητα, το Dokari σας μετέδωσε το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές για την τρίτη ασυλία.

Ενα αγώνισμα που θα αναδείξει τους Διάσημους νικητές και τους Μαχητές να πηγαίνουν στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη ενός υποψηφίου για αποχώρηση από την πλευρά τους, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Βαλάντη και την Ελισάβετ Σπανού και έτσι θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων που θα τεθούν απόψε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Από νωρίς έχει διαρρεύσει στο ελληνικό διαδίκτυο το όνομα του Γιώργου Κατσαούνη, ότι είναι εκείνος ο παίκτης που επέλεξαν οι Μαχητές μέσα από την ψηφοφορία για να τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν θα επαληθευτεί ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τουλάχιστον στην αποψινή διαδικασία.

Ο Γιώργος Κατσαούνης θα συνεχίσει για μια τουλάχιστον εβδομάδα την παρουσία του στο Survivor.

Δεν ξέρουμε, ωστόσο, αν το ίδιο θα συμβεί και με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον φαρμακοποιό της παρέας, ο οποίος είναι αυτός που οι Μαχητές επέλεξαν να βγάλουν στον τάκο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, λοιπόν, θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων και μαζί με Βαλάντη και Ελισάβετ Σπανού θα δώσουν τη μάχη για να αποφύγουν την πρόωρη αποχώρησή τους από τον Αγιο Δομίνικο.

Αν θέλετε, πάντως, μια πρώτη εκτίμηση για το πώς θα κινηθεί στη διάρκεια της ψηφοφορίας το τηλεοπτικό κοινό, δηλαδή εσείς, εκτιμούμε πως η Ελισάβετ Σπανού θα είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει, πληρώνοντας έτσι την επιλογή της να δώσει ψήφο αποχώρησης με το καλημέρα στον Γιωρίκα Πιλίδη, τον αγαπημένο (ήδη) παίκτη των τηλεθεατών.

Exit mobile version