Survivor Spoiler 2-1: Ποιοι κερδίζουν σήμερα τον αγώνα επάθλου;

Survivor Spoiler 2-1: Επιστρέφει το Survivor στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ποιοι κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα επάθλου; 

Ο ΣΚΑΪ έδωσε τρέιλερ στη δημοσιότητα που διαφοροποιεί τα δεδομένα, αφού «φανερώνει» το αγώνισμα επάθλου, αλλά δεν κάνει καμία αναφορά σε διεξαγωγή αγωνίσματος ασυλίας και Συμβουλίου του Νησιού.

Θα υπάρξει αλλαγή στη διαδικασία των τριών ασυλιών; Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε από την έναρξη του παιχνιδιού που θα διεξάγονται 3 ασυλίες ανά εβδομάδα, οπότε δύσκολα θα έχουμε μείωσή τους σε δύο με το καλημέρα.

Οπότε, μένει να διευκρινιστεί αν θα δούμε απόψε και αγώνισμα ασυλίας ή θα προκύψει διπλή μάχη ασυλίας στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Πάμε, όμως, στα του αγώνα επάθλου…

Διάσημοι και Μαχητές επιστρέφουν στο στίβο μάχης, με τους Μαχητές να κατορθώνουν να χάνουν το πολυτιμότερο αγαθό που μπορεί να έχουν στην παραλία τους, τη φωτιά, με αποτέλεσμα να προκύπτουν νέες εντάσεις στην ομάδα τους.

Την ίδια στιγμή οι Διάσημοι με μείον έναν παίκτη μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ Σπανού θα κληθούν να ανασυντάξουν δυνάμεις και να αρχίσουν να κερδίζουν αγωνίσματα, ώστε να απαντήσουν στη δυναμική των Μαχητών, που από την πρώτη εβδομάδα φάνηκε ότι είναι πιο ισχυροί ως ομάδα.

Survivor Spoiler – Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο;

Ποιοι θα είναι οι νικητές στο αγώνισμα επάθλου που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει τη χαρά της νίκης θα γευτούν οι Μαχητές, αφού για ακόμα μια φορά οι Διάσημοι δεν θα μπορέσουν να σταθούν απέναντί τους με αξιώσεις.

Θα επανέλθουμε εντός της ημέρας μόλις έχουμε το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα για το αγώνισμα επάθλου και νέες πληροφορίες για το αν θα δούμε σήμερα και αγώνισμα ασυλίας.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version