Survivor Spoiler 6-1: Κλειδωμένη ψηφοφορία! Τι είναι και τι θα προκαλέσει;

Survivor Spoiler 6-1: Εκανε πάρτι το Survivor το βράδυ της Τετάρτης, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα…

Πάμε σε μια εβδομάδα φωτιά με τουλάχιστον 6 ή 7 υποψηφίους για αποχώρηση.

Τι είναι η κλειδωμένη ψηφοφορία που ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στο πλαίσιο της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου και πώς θα ανατραπούν οι ισορροπίες;

Απουσία του Σασμού το Survivor έκανε τρελό πάρτι στην τηλεθέαση χτυπώντας τα καλύτερα νούμερά του μέχρι τα… επόμενα. 27.6% στο Σύνολο και 26.5% στο Δυναμικό κοινό και αναμένεται η συνέχεια ακόμα πιο καυτή.

Ολοι περίμενα οικειοθελή αποχώρηση Βαλάντη, όμως ο Βαλάντης δεν πάει πουθενά και τελικώς ήταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς και επιστρέφει για οικογενειακούς λόγους στην Ελλάδα.

Survivor Spoiler – Κλειδωμένη ψηφοφορία

Πλέον, θα δούμε για πρώτη φορά την κλειδωμένη ψηφοφορία, μια διαδικασία που προέκυψε εκτάκτως για τους παίκτες του Survivor, αφού η παραγωγή ενημέρωσε τον Γιώργο Λιανό για την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη, λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για Βαλάντη, Μυριέλλα και Ευριδίκη.

Αν το αποτέλεσμα είχε ανακοινωθεί θα είχαμε από χθες τη διπλή αποχώρηση, αφού αυτός είναι ο κανονισμός, όμως το γεγονός ότι πρόλαβε η παραγωγή τον Λιανό, οδηγεί στο αποτέλεσμα του να έχουμε την επόμενη εβδομάδα και κανονική ψηφοφορία και… κλειδωμένη.

Η κλειδωμένη ψηφοφορία είναι αυτή που έχει ήδη ολοκληρωθεί για Βαλάντη, Μυριέλλα και Ευριδίκη. Και το αποτέλεσμά της θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως οι τρεις παίκτες παραμένουν υποψήφιοι για αποχώρηση κι ένας εξ αυτών θα αποχωρήσει.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά θεωρείται αυτονόητο με την απλή λογική, είναι το αν αυτοί οι τρεις παίκτες μπορούν να βγουν ξανά υποψήφιοι για αποχώρηση σε περίπτωση που οι Διάσημοι χάσουν ασυλία στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας.

Η λογική λέει… όχι, όμως επειδή έχουμε δει ήδη να ανατρέπονται δεδομένα με το καλημέρα από τον Ατζούν, καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Αν πάντως ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευριδίκη αυτομάτως τίθενται εκτός διαδικασίας ανάδειξης εκ νέου υποψηφιοτήτων αποχώρησης, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι 2 στους 3 κερδίζουν την παραμονή τους όχι για μία αλλά για δύο ακόμη εβδομάδες.

Οπότε, στις δύο ασυλίες που θα διεξαχθούν στα επεισόδια της νέας εβδομάδας θα προκύψουν τουλάχιστον 3 ή 4 νέοι υποψήφιοι. 3 αν κατακτήσει η ίδια ομάδα και τις δύο νίκες, όπως συνέβη αυτή την εβδομάδα με τους Μαχητές και 4 αν υπάρχει μοιρασιά στις νίκες. Γιατί λέμε τουλάχιστον; Διότι αν από την ψηφοφορία προκύψει ισοψηφία ανάμεσα στους δύο με τις περισσότερες ψήφους τότε θα βγουν και οι δύο στον… τάκο.

Με όλα αυτά που έχουν ήδη συμβεί, καταλαβαίνετε εύκολα πως η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική για τους τηλεθεατές, αφού δεν αποκλείεται να δούμε και τις πρώτες νέες αφίξεις παικτών για ενίσχυση των Διασήμων, που δεν δείχνουν καμία δυναμική, ώστε με την παρούσα σύνθεση να μπορέσουν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των Μαχητών.

Exit mobile version