Survivor Spoiler: Ολη η αλήθεια για τον Βαλάντη! Μένει ή φεύγει; (vid)

Survivor Spoiler: Πολλά ακούστηκαν για τον Βαλάντη, όμως η αλήθεια είναι μία. Μένει ή φεύγει απ’ το Survivor;

Το Dokari έχει τις απαντήσεις για όλα όσα προηγήθηκαν και προκάλεσαν την έκρηξη δημοσιευμάτων για τον τραγουδιστή, τον οποίο πολλοί είδαν και… σε ξενοδοχείο.

Φυσικά, ο Βαλάντης δεν έφυγε ποτέ από τον Αγιο Δομίνικο την προηγούμενη εβδομάδα και ούτε έχει εκδηλώσει την παραμικρή επιθυμία για οικειοθελή αποχώρηση.

Αλλωστε, δεν γνωρίζει τη θύελλα των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης και η στάση του απέναντι στην Μυριέλλα Κουρεντή (κυρίως), αλλά και συμπαίκτες και αντιπάλους (κατά δεύτερο λόγο).

Ο Βαλάντης, λοιπόν, δεν αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, ενώ και η κλινική του κατάσταση, αν και είναι δύσκολη, δεν έχει επιδεινωθεί τόσο ώστε να τον οδηγήσει εκτός παιχνιδιού για ιατρικούς λόγους.

Το κλίμα, ωστόσο, βαραίνει επικίνδυνα για τον Βαλάντη στην Ελλάδα και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις, αφού άρχισαν να ακούγονται «φωνές» στα Media, ακόμα και για την ανάγκη παρέμβασης της παραγωγής, ώστε να θέσει εκτός παιχνιδιού με «ποινή αποβολής» τον Βαλάντη.

Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν υπάρχει στον ορίζοντα… Μην αποκλείσετε, ωστόσο, το ενδεχόμενο να δούμε στα επόμενα επεισόδια έναν διαφορετικό Βαλάντη, αφού η ομαδική αντίδραση συμπαικτών και αντιπάλων απέναντί του, δεν αποκλείεται να τον υποχρεώσει να αλλάξει συμπεριφορά.

Μπορεί, πραγματικά, να συμβεί κάτι τέτοιο; Κρίνοντας από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τον Βαλάντη, πολύ δύσκολα…

Exit mobile version