Survivor spoiler: Θα δούμε τη Μυριέλλα Κουρεντή στους Μαχητές;

Survivor spoiler: Πόσο πιθανό είναι να δούμε τις επόμενες εβδομάδες τη Μυριέλλα Κουρεντή στην ομάδα των Μαχητών;

Αν και προς το παρόν ένα σενάριο για μετακόμιση της πιο δυνατής παίκτριας των Διασήμων στην αντίπαλη ομάδα δεν υπάρχει στον άμεσο ορίζοντα, όμως, η παραγωγή του Survivor σίγουρα θα το έχει ρίξει στο τραπέζι. Ο παμπόνειρος Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί είναι σίγουρο πως θα τρίβει τα χέρια του, βλέποντας πως ο Γιώργος Κατσαούνης γνωστός ως στρακαστρούκας έχει βάλει στο «μάτι» την ηθοποιό, η οποία δεν φαίνεται να λέει όχι στον… έρωτά του.

Ίσως θελήσει τις επόμενες εβδομάδες, αν η Μυριέλλα παραμείνει στο Survivor να αναβιώσει τον έρωτα Μαριαλέννας – Σάκη που άνθισε ξανά μέσα στο παιχνίδι και φυσικά να… ανθίσουν ακόμα περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης.

Άλλωστε δεν είναι ο μόνος που την ζητάει στην ομάδα του, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των Μαχητών που έχουν αντιληφθεί πόσο δυνατή παίκτρια είναι. Από την άλλη βέβαια, είναι και οι Διάσημοι που θα αποδυναμωθούν ακόμα περισσότερο αν γίνει αυτή η μετακίνηση για τη χάρη του… έρωτα.

Ο μόνος πάντως που θα χαρεί είναι ο Βαλάντης, ο οποίος είναι έξαλλος για τα φιλάκια που ανταλλάσσουν οι δυο τους πριν από κάθε αγώνα.

Exit mobile version