Survivor Spoiler 8-1: Ξεφεύγει η κατάσταση! Πιάστηκαν στα χέρια Πιλίδης – Κατσαούνης; (vid)

Survivor Spoiler 8-1: Το Σάββατο έχει Survivor και πλέον η κατάσταση ανάμεσα σε Κατσαούνη – Βαλάντη και Πιλίδη αρχίζει να ξεφεύγει…

Ο Γιώργος Κατσαούνης εμφανίζεται στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ να προκαλεί… θερμό επεισόδιο με τη στάση του, βάζοντάς τα ξανά με τον Βαλάντη και την αγωνιστική του παρουσία στη μονομαχία για το έπαθλο.

Και ο Γιωρίκας Πιλίδης εμφανίζεται έξαλλος και έτοιμος να κινηθεί προς την πλευρά του Κατσαούνη, την ώρα που και ο ίδιος σηκώνεται με απειλητικές διαθέσεις προς εκείνη των Διασήμων.

Φυσικά, κάτι τέτοιο φαίνεται να αποτρέπεται αφού τον Πιλίδη συγκρατεί ο Ρουβάς, όμως η… ιστορία έχει δείξει πως όταν σε επεισόδιο η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πολύ χειρότερα πράγματα.

Και η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα μεταξύ Βαλάντη, Κατσαούνη και Πιλίδη μυρίζει εδώ και μέρες… μπαρούτι, οπότε μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να προκύψει παρέμβαση από την πλευρά της παραγωγής για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε ένα μόνο μικρό απόσπασμα από όσα θα δούμε το Σάββατο το βράδυ στις 9, στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ:

Exit mobile version