Survivor Spoiler 10-1: Επιβεβλημένο το… ανακάτεμα της τράπουλας (vid)

Survivor Spoiler 10-1: Αλλη κλάση οι Μαχητές έκαναν το 1-0 στις ασυλίες και «έδειξαν» ξανά στην παραγωγή πως πρέπει άμεσα να παρέμβει για να ενισχύσει τους Διασήμους.

Είτε αυτό συμβεί με ανακάτεμα εσωτερικό, είτε με προσθήκη παικτών, οι Διάσημοι πρέπει να ενισχυθούν και μάλιστα σημαντικά, διότι σε στίβους μάχης που δεν θα είναι προκλητικά εύκολοι, όπως εκείνος του Σαββάτου με δώρο το μέλι, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν, θα προκύπτει μεγάλη ανισότητα.

Είτε αρέσει, είτε όχι, αγωνιστικά το κάστινγκ των Μαχητών είναι πολύ πιο δυνατό σε αγωνιστικό επίπεδο και αυτό το γυρίζει μπούμεραγκ στους Διασήμους, οι οποίοι «σκοτώνονται» σε κάθε επεισόδιο.

Ο Αρης Σοϊλέδης και ο Χολίδης (σ.σ. εφόσον μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης εντός των επόμενων ημερών) θα προσφέρουν μια πρώτη ενίσχυση, αλλά και πάλι τα… κουκιά δύσκολα θα βγουν.

Με τον Βαλάντη, τον Κωνσταντάρα και τον Βισκαδουράκη να είναι αδύναμοι κρίκοι και τις κοπέλες των Διασήμων να φέρνουν 6 στις 7 νίκες, καταλαβαίνετε εύκολα ότι μέλλον για τους «Κόκκινους» δεν υπάρχει.

Exit mobile version