Survivor spoiler: Ποια είναι η αλήθεια για το ερωτικό τρίγωνο Μυριέλλας, Κατσαούνη και Λυγνού;

Survivor spoiler: Υπάρχει ερωτικό τρίγωνο ή η Μυριέλλα Κουρεντή βρισκόταν στα χωρίσματα με τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό;

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν στα social media αναφέρουν πως η Μυριέλλα Κουρεντή είχε ήδη χωρίσει με τον έως τότε σύντροφό της και μουσικό, Γιάννη Λυγνό και απλά δεν το είχαν αποκαλύψει. Στην περίπτωση αυτή απλά ο έρωτα της για τον Γιώργο Κατσαούνη επίσπευσε τις ανακοινώσεις.

Οι δηλώσεις, άλλωστε, των δύο εκ των τριών πρωταγωνιστών της υπόθεσης δείχνουν πως ναι μεν υπάρχει πολλή αγάπη και στήριξη μεταξύ τους, αλλά αποφεύγουν να πουν αν είναι ακόμα μαζί. Η Μυριέλλα, όπως την ακούμε να λέει στο τρέιλερ της Τρίτης, λέει στον Γιάννη Λυγνό πως θυμάται τα πάντα, αλλά δεν κάνει καμία αναφορά ως προς την ερωτική τους σχέση. «Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever», λέει, με τα λόγια της να είναι γεμάτα αγάπη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τραγουδιστής. «Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε», είπε ο Γιάννης Λυγνός στην εκπομπή Love It.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την σύντροφό του και το φλερτ με τον παίκτη των Μαχητών: «Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν. Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Θα φανεί σε λίγο καιρό αν οι δύο παραμένουν ερωτευμένοι ή αν η σχέση τους περνούσε κρίση από πριν.

Από την άλλη μεριά, ο τρίτος, ο Γιώργος Κατσαούνης δηλώνει ερωτευμένος και όπως αναφέρει, δε μετανιώνει, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά έχει σχέση εκτός παιχνιδιού.

«Δεν ζήτησα να ερωτευτώ, ερωτεύτηκα. Δεν είναι στο χέρι μου, είναι στην καρδιά μου. Τι να κάνω; Δεν το μετανιώνω κιόλας», λέει χαρακτηριστικά.

Exit mobile version