Survivor Spoiler 11-1: Αποχώρηση! Υπάρχει μεγάλο φαβορί…

Survivor Spoiler 11-1: Την Τετάρτη έχει… αποχώρηση από το Survivor και τα προγνωστικά για το ποιος ή ποια θα αποχωρήσει, δίνουν και παίρνουν…

Τα κουκιά είναι, βέβαια, ελαφρώς μετρημένα, αφού ήδη ξέρουμε πως Βαλάντης, Μυριέλλα και Ευριδίκη έχουν συγκεντρώσει, όσες θετικές ψήφους έλαβαν την περασμένη εβδομάδα, όπερ σημαίνει πως (επιμένοντας) στα spoilers που έμειναν… ανεπιβεβαίωτα λόγω της αποχώρησης του Χατζηγεωργίου, Βαλάντης και Μυριέλλα δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσουν αυτήν την εβδομάδα.

Ενα το κρατούμενο, λοιπόν… Βαλάντης μέσα, Μυριέλλα μέσα και Ευριδίκη εν αναμονή του αποτελέσματος της νέας ψηφοφορίας.

Αν στην ψηφοφορία της Τρίτης προκύψει παίκτης ή παίκτρια από τους 4 υποψηφίους που θα συγκεντρώσει λιγότερες θετικές ψήφους από την Ευριδίκη, τότε εκείνη θα συνεχίσει στο Survivor και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής εκείνος ή εκείνη που θα μείνει στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας με τη συμμετοχή συνολικά και των 7 παικτών.

Survivor Spoiler αποχώρηση

Θα τολμήσουμε να κάνουμε πρόβλεψη τώρα που δεν είναι γνωστά τα ονόματα των δύο Μαχητών που θα βγουν από την ψηφοφορία της Τρίτης.

Από την τετράδα υποψηφίων με τη συμμετοχή του Κωνσταντάρα, της Ναυσικάς και των δύο Μαχητών, προκύπτουν τρεις συμμετοχές, δηλαδή της Ναυσικάς και των δύο Μαχητών (σίγουρα δεν είναι υποψήφιος ο Σπύρος) που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα οδηγήσουν κάποιον ή κάποια στην έξοδο.

Θα τολμήσουμε να αποκλείσουμε από τη διαδικασία της εξόδου τη Ναυσικά…

Οπότε, αν θα ήταν απαιτητό να «ποντάρουμε» κάπου, ως φαβορί αποχώρησης αυτήν την εβδομάδα θα προκρίναμε παίκτρια κατά πρώτο ή παίκτη κατά δεύτερο λόγο, των Μαχητών.

Η παίκτρια είναι η Παρασκευή που εξελέξη με 10 ψήφους, ο παίκτης ο Σταμάτης Καλαφατάς και η εκτίμησή μας δεν αλλάζει.

Ανάμεσα σε Ευριδίκη και Παρασκευή θα κριθεί η μάχη με την Παρασκευή να είναι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση.

Exit mobile version