Survivor Spoiler 11-1: Αποχώρηση! Κλείδωσε… Αυτή φεύγει αν…

Survivor Spoiler 11-1: Με τον Ατζούν σε… κέφια, καμιά αποχώρηση δεν πρέπει πια να θεωρείται δεδομένη!

Να επαναλάβουμε πως απόψε ΔΕΝ έχει αποχώρηση το μενού του επεισόδιου της Τρίτης, αφού ο Τούρκος παραγωγός έχει επιλέξει να κρατήσει το… καλό για το επεισόδιο της Τετάρτης.

Αρα, ο παίκτης ή παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor (σ.σ. όπως θα το έλεγε και ο Λιανός), θα φύγει το βράδυ, τι βράδυ, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Βουίζει πια ο… διαδικτυακός τόπος, για την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, ως προς την ψηφοφορία των 4 υποψηφίων (δύο Διασήμων και δύο Μαχητών).

Λάμπρος, Ναυσικά, Παρασκευή και Σταμάτης τέθηκαν στην κρίση των τηλεθεατών…

Ηταν μια ψηφοφορία που πριν καν ξεκινήσει είχε ξεκάθαρο και μοναδικό φαβορί αποχώρησης, κάτι που ΜΟΝΟ το Dokari σας αποκάλυψε.

Ηταν μια ψηφοφορία που η Παρασκευή από την πλευρά των Μαχητών έπαιζε ουσιαστικά με αντίπαλο τον συμπαίκτη της, τον Σταμάτη, αφού τόσο ο Λάμπρος, όσο και η Ναυσικά πολύ δύσκολα θα βρίσκονταν στην τελευταία θέση.

Survivor Spoiler – Αποχώρηση

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει και υπό την προϋπόθεση πως δεν θα προκύψει πάλι κάποια έκτακτη οικειοθελής αποχώρηση, Ευριδίκη και Παρασκευή θα έχουν την… αγωνία μέχρι το τέλος, αφού μια εκ των δύο θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Κι αυτή που τελικά θα επιστρέψει, επαναλαμβάνουμε ξανά υπό την προϋπόθεση πως δεν θα έχουμε ξανά κάποια έκπληξη, θα είναι η Παρασκευή, κάτι που σημαίνει πως οι Μαχητές θα μείνουν 11…

Exit mobile version