Survivor Spoiler 12-1: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί… Ολο το παρασκήνιο!

Survivor Spoiler 12-1: Είναι βράδυ αποχώρησης το αποψινό για παίκτρια του Survivor. Ποια θα επιστρέψει στην Ελλάδα; 

Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και μετά την μη αποχώρηση της Ευριδίκης, που σύμφωνα με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού έπρεπε να είχε φύγει την περασμένη εβδομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλοιωθεί ξανά η «λαϊκή ετυμηγορία».

Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν προκύψει σενάριο οικειοθελούς αποχώρησης της Κρυσταλλίας, που εδώ και μέρες παραμένει εκτός για ιατρικούς λόγους, θα είναι εξαιρετικά απίθανο να μην αποχωρήσει και η παίκτρια που τερμάτισε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας της Δευτέρας.

Φανταζεστε το ενδεχόμενο να κλειδώσει ξανά για δεύτερη σερί εβδομάδα ο Ατζούν την ψηφοφορία και να φύγει μόνο η Κρυσταλλία;

Θα ξεσηκωθεί αφενός θύελλα αντιδράσεων κι αφετέρου θα δημιουργηθεί συνωστισμός στις ψηφοφορίες της επόμενης εβδομάδας αφού 7 παίκτες θα πρέπει να μείνουν εκτός διαδικασίας με τις κλειδωμένες ψήφους.

Οπότε, εκ των πραγμάτων ένα τέτοιο σενάριο πρέπει τελικώς να αποκλειστεί. Απόψε θα δούμε κανονική αποχώρηση από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού και από την τελική επτάδα θα αποχωρήσει η Παρασκευή Σταματοπούλου των Μαχητών, αφού έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους κι από τις δύο ψηφοφορίες.

Τώρα, αν τύχει σήμερα να θελήσει ή να πρέπει να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους και η Κρυσταλλία, αυτό θα αποτελέσει ξεκάθαρη… σύμπτωση!

Exit mobile version