Survivor: Το στημένο παιχνίδι που τίναξε στον αέρα στους Μαχητές και ο ρουφιανάκος

Survivor: Αναμπουμπούλα έχει προκληθεί στην ομάδα των Μαχητών από τη στιγμή που ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε πως είχαν συνεννοηθεί να στήσουν έναν αγώνα.

Ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν έξαλλος με την ομάδα του και τη συμπεριφορά που είχαν προς αυτόν πολλά μέλη της, μετά τον καυγά με τον Πιλίδη. Όπως μάλιστα είπε μετά τους Διάσημους και οι μπλε στράφηκαν ενάντια στον έρωτά του για την Μυριέλλα Κουρεντή. Μάλιστα στην συνέχεια έριξε την βόμβα για το αγώνισμα ασυλίας, λέγοντας πως τους ζητήθηκε από την Παρασκευή Σταματοπούλου να χάσουν για να αποχωρήσει καθώς δεν αντέχει τις συνθήκες. «Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, επειδή πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι αυτοί που πουλήθηκαν», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Η Παρασκευή επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του αλλά άφησε αιχμές για τον ίδιο που το ανέφερε δημόσια, λέγοντας πως είναι… ρουφιανάκος. Δυσαρεστημένες μαζί του ήταν τόσο η Σοφιάνα όσο κι η Ασημίνα, οι οποίες συμφώνησαν πως ο Γιωρίκας τον παίζει στα δάχτυλα…

Με τη σειρά τους και οι Διάσημοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους ως προς το στημένο παιχνίδι.

Exit mobile version