Ποιος Έλληνας ηθοποιός έγινε ντελιβεράς;

Μετά τις επιτυχίες «Μπρούσκο« και «9 μήνες», ο ηθοποιός Στράτος Χατζηηλίας εργάζεται εδώ και σχεδόν έναν χρόνο ως ντελιβεράς

Από τη λάμψη της τηλεόρασης στον δρόμο και στο δύσκολο μεροκάματο. Ο ηθοποιός Στράτος Χατζηηλίας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε ότι εργάζεται ως διανομέας για να συντηρήσει την οικογένειά του. Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τόνισε πως δουλεύει ως διανομέας από πέρυσι τον Φεβρουάριο και «συνεχίζει ακάθεκτος». «Βέβαια δεν είναι η μοναδική δουλειά που έχω κάνει, έχω κάνει διάφορες δουλειές κατά διαστήματα για να μπορέσω να επιβιώσω» επισημαίνει.

Πριν λίγες μέρες, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εφημερίδα, είχε κάνει αναφορά σε μια «απίθανη ιστορία» ενός γνωστού ηθοποιού που αναγκάστηκε να βγάζει το μεροκάματο στον δρόμο. «Δεν υπήρχε δουλειά, είναι απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, ξέρεις ότι πρέπει να πληρώσεις το νοίκι σου στο τέλος του μήνα, ξέρεις ότι έχεις υποχρεώσεις, πρέπει να φας. Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι» είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Exit mobile version