Survivor spoiler: Ο Κατσαούνης τα ρίχνει στον Μαρτίκα – Ο «μυστηριώδης» ρόλος της Σοφιάννας

Ημέρα Survivor το Σάββατο και οι Μαχητές καλούνται να ανασυγκροτηθούν μετά από την έντονη λογομαχία που είχαν στο συμβούλιο αποχώρησης.

Ο Γιώργος Κατσαούνης βρέθηκε στο στόχαστρο των υπόλοιπων Μαχητών, αλλά και των Διασήμων μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς τους συμπαίκτες τους περί στησίματος αγώνων. Σχεδόν όλοι καταφέρθηκαν εναντίον του, ενώ και η Μυριέλλα Κουρεντή φάνηκε να μην τον υποστηρίζει κατά 100%, με τον αγρότη να αισθάνεται αποκομμένος από τους Μπλε.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Κατσαούνης, εμφανώς στεναχωρημένος, εκφράζει τα παράπονά του μετά το στήσιμο στον τοίχο από τους συμπαίκτες του λέγοντας ότι 11 άτομα έστρεψαν τα βέλη του εναντίον. Χείμαρρος ήταν, όμως, για τον Σπύρο Μύρτικα, ο οποίος τον κατηγόρησε στο συμβούλιο για προδοσία, λέγοντας πως τους τάζει δουλειές.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Σοφιάννα, η οποία ακούει προσεκτικά όσα της λέει ο Κατσαούνης και φαίνεται πως συμφωνεί στο θέμα του Μύρτικα. Συγκεκριμένα λέει πως έχει έρθει με μία καλά σχεδιασμένη στρατηγική για να καταφέρει να επιβιώσει στο παιχνίδι.

Δείτε το trailer:

Exit mobile version