Survivor Spoiler 15-1: ΣΟΚ! Οριστικό! Τέλος εποχής για 3 παίκτες!

Survivor Spoiler 15-1: Ραγδαίες εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο! Εκτός παιχνιδιού τρεις παίκτες από την ομάδα των Μαχητών.

Το λέμε και θα το λέμε καθημερινά. Το φετινό Survivor είναι πραγματικά το παιχνίδι των ανατροπών και το πιο δύσκολο όλων των εποχών για τους συμμετέχοντες.

Και φαίνεται πως τα δύσκολα δεν είναι για τους Μαχητές. Τρεις παίκτες από την ομάδα των Μπλε τίθενται οριστικά εκτός παιχνιδιού, αφού δεν άντεξαν την πίεση και την κακουχία και προτίμησαν (ορθότατα) να θέσουν πάνω απ’ όλα τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Survivor Spoiler – Οικειοθελείς αποχωρήσεις

Τέσσερις οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και προφανέστατα ανατρέπει τους σχεδιασμούς της παραγωγής για τον τρόπο εξέλιξης του παιχνιδιού.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως πρόκειται για ένα παιχνίδι και μόνο…

Ετσι, λοιπόν, μετά τον Γιάννη Χατζηγεωργίου που έκανε την αρχή και την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη που πήρε τη σκυτάλη από τους Μαχητές και τέθηκε εκτός για ιατρικούς λόγους, έσκασε σαν βόμβα η απόφαση του Σταμάτη Καλαφατά και του Θανάση Μπέλλου να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το Survivor.

Η είδηση ισχύει και πλέον αυτό που μένει να δούμε είναι το πότε θα προβληθεί και θα ανακοινωθεί η αποχώρησή τους, πιθανότατα στο Συμβούλιο του Νησιού της Κυριακής ή το αργότερο της Δευτέρας.

Πρόκειται, σαφέστατα για απροσδόκητη εξέλιξη και αν ο Καλαφατάς είναι ένας παίκτης που δεν δείχνει και κάτι το ιδιαίτερο με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, ο Μπέλλος αναμφισβήτητα προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στην παραγωγή, αλλά πάνω απ’ όλα στην ομάδα των Μαχητών, αφού είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος παίκτης (σε αγωνιστικό επίπεδο) του φετινού Survivor.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, οι ανατροπές συνεχείς και πλέον κανένας δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Ατζουν Ιλιτζαλί να πυροδοτήσει μια σειρά από… «εκρήξεις» βομβών.

Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού;

Μείνετε συντονισμένοι στο Dokari.gr… Ερχονται κι άλλες αποκαλύψεις!!!

Exit mobile version