Survivor spoiler: Ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή είναι στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Ο δαιμόνιος Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει νέα επανένωση πρώην, βάζοντας τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, πρώην σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή στο παιχνίδι;

Η 34χρονη ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς φαίνεται να φλερτάρει μέσα στο Survivor τον Γιώργο Κατσαούνη, ενώ έχει σχέση με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό. Νέα δημοσιεύματα όμως ήθελαν τη γνωστή ηθοποιό να έχει χωρίσει από τον μουσικό, ενώ το καλοκαίρι είχε συνάψει σχέση με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, με τον οποίο όμως χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Τις τελευταίες δύο ημέρες υπήρξε μία έντονη παραφιλολογία σχετικά με την είσοδο του Πεταλωτή στο παιχνίδι, θέλοντας τον Ατζούν να έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα δημιουργώντας έναν νέο δεσμό Σάκη – Μαριαλένας.

Η αλήθεια βρίσκεται όμως κάπου στη μέση. Ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής βρίσκεται όντως στον Άγιο Δομίνικο, όπου γυρίζεται το Survivor, όχι για να μπει στο παιχνίδι, αλλά για ταξίδι αναψυχής μαζί με τους φίλους του, οι οποίοι το έχουν σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό.

Exit mobile version