Survivor Spoiler 16-1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 16-1: Πανικός στον Αγιο Δομίνικο. Ασυλία και αποχωρήσεις πακέτο. Το Dokari έχει όλες τις απαντήσεις…

Κυριακή κοντή… γιορτή! Αλλά από την ανάποδη για το Survivor, το οποίο έδειξε τη σκόνη του σε κάθε αντίπαλο το βράδυ του Σαββάτου. Λογικό και αναμενόμενο με όλα όσα διαδραματίζονται στον Αγιο Δομίνικο. Και απόψε να δείτε που θα γίνει ο κανονικός χαμός, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας και τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει επισήμως τις οικειοθελείς αποχωρήσεις τριών παικτών.

Ναι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πια…

Κρυσταλλία, Μπέλλος και Καλαφατάς, όπως μόνο το Dokari σας αποκάλυψε από το πρωί του Σαββάτου ως δεδομένη και επιβεβαιωμένη είδηση, έχουν ήδη αποχωρήσει από το Survivor και σήμερα θα δούμε τον τρόπο της εξόδου του από το ριάλιτι.

Ακούγονται πολλά είναι η αλήθεια και για άλλες αποχωρήσεις, όμως γι’ αυτά τα σενάρια θα σας έχουμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε μέσα στη μέρα.

Είπαμε, εδώ διαβάζετε μόνο ό,τι πραγματικά συμβαίνει στον Αγιο Δομίνικο, οπότε θα χρειαστεί περαιτέρω διερεύνηση η υπόθεση, για να δούμε αν προκύπτει επισήμως αυτό που αφήνει να εννοηθεί η παραγωγή μέσα από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, για πρόθεση, επαναλαμβάνουμε πρόθεση, αποχώρησης και της Μυριέλλας.

Οπότε, απόψε ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Survivor αναφορικά με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις των Μαχητών.

Ο Θανάσης Μπέλλος, η Κρυσταλλία Κουτζιμάνη και ο Σταμάτης Καλαφατάς αποτελούν παρελθόν και σύντομα θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης τους αντικαστάτες τους.

Survivor Spoiler – Πρώτη ασυλία

Πάμε όμως και στα φρέσκα κουλούρια…

Το Survivor χτύπησε χθες πρωτιά με 28% και απόψε θα διεκδικήσει 30άρια, όπως εύκολα γίνεται κατανοητό με όλα όσα περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές.

Το μενού έχει ασυλία. Πρώτη ασυλία και με τους Μαχητές να είναι ουσιαστικά αυτοί που δέχονται όλη την πίεση με τις εξελίξεις που θα είναι καταιγιστικές.

Οι Διάσημοι έκαναν το μεγάλο come back στο αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου μετατρέποντας το σε βάρος του 5-1 σε 10-9 και απολαμβάνουν πλέον τη στεγανότητα στην καλύβα τους, κάτι που στους Μαχητές θα συμβεί σε δύο εβδομάδες.

Απόψε στην ασυλία θα καταφέρουν οι Μπλε να κάνουν την αντεπίθεση και να οδηγήσουν τους Διάσημους στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση;

ΝΑΙ, είναι η απάντηση.

Οι Μαχητές κατακτούν απόψε τη νίκη και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε ως προς αυτό, αλλά θα επανέλθουμε με νέα δημοσιεύματα για τις εξελίξεις αναφορικά με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, τη Μυριέλλα Κουρεντή και το πότε θα δούμε να συμπληρώνεται το ρόστερ στην ομάδα των Μαχητών, αλλά και των Διασήμων, αφού και στους Κόκκινους θα προστεθούν νέοι παίκτες.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version