Survivor: Η έκτακτη ανακοίνωση του Λιανού που «πάγωσε» τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Εδώ και μέρες το dokari σάς είχε αποκαλύψει πως η ομάδα των Μαχητών θα αποδεκατιστεί, με την Κρυσταλλία, τον Καλαφατά και τον Μπέλλο να αποχωρούν.

Η δραματική έκτακτη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πάγωσε Μαχητές και Διασήμους. Αν και ξεκίνησαν από την Ελλάδα με τσαγανό και γεμάτοι με όνειρα, ο Άγιος Δομίνικος αποδείχτηκε ζόρικος για μερικούς. Έτσι μετά τον Γιάννη Χατζηγεωργίου που αποχώρησε οικειοθελώς από την ομάδα των Διασήμων, το βράδυ της Κυριακής «κούνησαν» μαντήλι η Κρυσταλλία, η οποία αποχώρησε για ιατρικούς λόγους, ο Σταμάτης Καλαφατάς και ο Θανάσης Μπέλλος.

Οι καιρικές συνθήκες, η πείνα και οι στίβοι μάχης τούς οδήγησαν σε τέτοιο ψυχολογικό σημείο που πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στην πατρίδα. «Ήταν πολύ δύσκολο γι΄αυτούς. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους, δεν άντεξαν να συνεχίσουν. Ο Θανάσης Μπέλλος ήρθε για να αποδείξει ότι στην ηλικία του μπορεί να ανταπεξέλθει δυστυχώς δεν τα κατάφερε», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Από την άλλη πλευρά αν και η Μυριέλλα ξέσπασε σε κλάματα και έκανε λόγο και αυτή με τη σειρά της για οικειοθελή αποχώρηση, τελικά παρέμεινε να αγωνίζεται στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Exit mobile version