Survivor Spoiler 17-1: Κλειδωμένο. Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 17-1: Σκηνές απείρου κάλλους στο Survivor! Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία; Το Dokari έχει ξανά την απάντηση…

Ξεκαθάρισε, λοιπόν, το τοπίο στο Survivor. Οι Μαχητές αποδεκατίστηκαν, όμως μόνο σε κακό δεν τους έχει βγει έως τώρα.

Μπέλλος, Καλαφατάς και Κουτζιμάνη αποτελούν παρελθόν. Οριστικά και αμετάκλητα, καθώς ό,τι γράφει στο Survivor δεν ξεγράφει.

Ως εκ τούτου οι Μαχητές παραμένουν με παίκτες λιγότερους, έχοντας απομείνει συνολικά 8 και φυσικά αναμένουν τις ενισχύσεις από την παραγωγή.

Ενισχύσεις που βρίσκονται καθ’ οδόν για τον Αγιο Δομίνικο…

Από την άλλη πλευρά, στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Διασήμων, δεν πρόκειται να προκύψει οικειοθελής αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή.

Πέρασε τη φάση της και όπως σας αποκαλύψαμε από την Κυριακή, η Μυριέλλα θα φύγει από τον Αγιο Δομίνικο και το Survivor μόνο όταν τη θέσει εκτός παιχνιδιού το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό που τώρα «αγχώνει» την παραγωγή είναι η υγεία του Γιωρίκα Πιλίδη. Από τους πιο δυνατούς και μακράν ο πιο αγαπητός παίκτης στο τηλεοπτικό κοινό αυτή τη στιγμή, μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη, καταλαβαίνετε εύκολα πόσο τεράστιο πρόβλημα θα προκύψει αν χρειαστεί να μείνει εκτός παιχνιδιού, έστω και για λίγες ημέρες.

Survivor Spoiler – Δεύτερη Ασυλία

Πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια…

Αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία θα δούμε σήμερα και αφού τα πραγματα εξελίχθηκαν την Κυριακή ακριβώς όπως σας τα είχαμε αποκαλύψει, μην έχετε καμία αμφιβολία πως το ίδιο θα συμβεί και απόψε.

Και όταν λέμε το ίδιο, εννούμε κυριολεκτικά, το ίδιο…

Κοινώς, Διάσημοι – Μαχητές σημειώσατε ξανά… ΔΙΠΛΟ.

Ναι, οι Μαχητές χωρίς τρεις παίκτες και έχοντας απομείνει 8 κατορθιώνουν ξανά να ρίξουν στα σχοινιά τους Διάσημους και να κάνουν το 2-0 στις ασυλίες.

Αυτό σημαίνει ότι πάμε σε ψηφοφορία απόψε με τρεις Διάσημους ως υποψήφιους για αποχώρηση.

Ηδη, γνωρίζουμε τον πρώτο που είναι (κλασσικά) ο Βαλάντης και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πως θα συμπεριφεθούν οι Κόκκινοι στη διάρκεια της ψηφοφορίας, αλλά και ποιον παίκτη θα επιλέξει για τρίτο υποψήφιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

Απόψε ψηφίζει και αποφασίζει το τηλεοπτικό κοινό και την Τετάρτη θα έχουμε την αποχώρηση ενός εκ των τριών υποψηφίων από την πλευρά των Διασήμων.

Exit mobile version