Survivor Spoiler 19-1: Κλειδωμένο! Αυτός φεύγει σήμερα, πότε μπαίνουν νέοι παίκτες

Survivor Spoiler 19-1: Κάθε μέρα και κάτι νέο… Αυτό είναι το Survivor. Ποιος αποχωρεί σήμερα; Πότε μπαίνουν νέοι παίκτες στο Survivor;

Τέλος και ο έρωτας των 2 εβδομάδων ανάμεσα σε Κατσαούνη και Μυριέλλα Κουρεντή, τέλος και ο Βαλάντης.

Ναι, ο Βαλάντης είναι ο παίκτης, όπως σας έχουμε αποκαλύψει από χθες, που τερμάτισε τελευταίος στη διαδικασία της ψηφοφορίας, πίσω από Βισκαδουράκη και Γιωρίκα Πιλίδη και αυτός που πρέπει απόψε να πάρει τη δάδα του και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ολοι όσοι ανέμεναν ότι θα προκύψουν παρεμβάσεις από τον Ατζούν για να μείνει ο Βαλαντης στο παιχνίδι επειδή κάνει… ριάλιτι, μάλλον δεν γνωρίζουν καθόλου τι εστί Ατζούν.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως η συνέχιση της παρουσίας του Βαλάντη στο ριάλιτι δεν μπορεί παρά να θεωρείται τελειωμένη, με τον τραγουδιστή να αποδέχεται και να εισπράττει την αρνητική στάση του τηλεοπτικού κοινού.

Τώρα, ως προς τους νέους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι.

Σοϊλέδης θα είναι σίγουρα η μια προσθήκη που θα προκύψει στο επεισόδιο του Σαββάτου, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα προλάβει να τον συνοδεύσει η Κάτια Ταραμπάνκο ή θα μπει λίγες ημέρες αργότερα.

Το πιθιανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το Σάββατο να δούμε να συμπληρώνεται κατά κάποιο τρόπο με την είσοδο δύο νέων παικτών η ομάδα των Μαχητών και να προστεθεί στους Διασήμους ο Σοϊλέδης.

Θα έχουμε πολύ σύντομα και νέες πληροφορίες για το θέμα των παικτών που θα μπουν στο Survivor το Σάββατο.

Exit mobile version