Survivor: Μεγάλη «σφαλιάρα» για τον Βαλάντη

Survivor spoiler: Μεγάλη σφαλιάρα έδωσε το τηλεοπτικό κοινό στον Βαλάντη, που εδώ και δύο 24ωρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο. 

Η χαρά των Διασήμων, αλλά και των Μαχητών όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor ήταν απερίγραπτη, με τους παίκτες να σηκώνονται και να πανηγυρίζουν. Το ίδιο έπραξε και το τηλεοπτικό κοινό, καθώς είχε συγχιστεί με την απαράδεκτη συμπεριφορά του τραγουδιστή στους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο άκουσμα της απόφασης του κοινού ο γνωστός τραγουδιστής που έμαθε το σκηνικό από την καλύβα των Διασήμων, πέταξε στη φωτιά την μπαντάνα της ομάδας του, κάτι που σχολίασαν έντονα και οι χρήστες του Twitter.

Υπενθυμίζεται πως οι Διάσημοι είχαν ψηφίσει στρατηγικά στα συμβούλια του νησιού, βγάζοντας στον «τάκο» τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη, ελπίζοντας πως έτσι θα στείλουν εκτός Survivor τον Βαλάντη. Τελικά η τακτική τους ήταν σωστή, ενώ στα ποσοστά από την ψηφοφορία του κοινού που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή “Πρωινό” φαίνεται πως ο τραγουδιστής είχε τις λιγότερους θετικές ψήφους.

Ο Βαλάντης συγκέντρωσε ποσοστό 6,1%, ο Θανάσης Βισκαδουράκης 8,9% και ο Γιωρίκας Πιλίδης 85%, νούμερο που απέχει πολύ από των δύο προηγούμενων και ίσως δείχνει ακόμα και τον… νικητή του παιχνιδιού.

Exit mobile version