Survivor Spoiler 21-1: Ποιο είναι το μέλλον του Κατσαούνη στο Survivor;

Survivor Spoiler 22-1: Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη μήνυση 16χρονης εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Τους ισχυρισμούς της 16χρονης έχει ήδη διαψεύσει η δικηγόρος του παίκτη του Survivor, τονίζοντας πως ο πελάτης της έχει αρνηθεί και εξακολουθεί να αρνείται κάθε κατηγορία, τονίζοντας πως δεν έχει συμβεί το παραμικρό από όσα επικαλείται η πλευρά της 16χρονης.

Από την άλλη πλευρά, η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γάλλιου, αποκάλυψε πως έχει ήδη ασκηθεί δίωξη στον Γιώργο Κατσαούνη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομης άσκησης βίας, κάτι που σημαίνει πως θα οριστεί δικάσιμος και η υπόθεση θα συζητηθεί κανονικά σε δικαστική αίθουσα.

Τι θα συμβεί, όμως, με την παρουσία του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor; Το Dokari έχει την απάντηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από τον ΣΚΑΪ, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα για πρόωρη αποχώρηση του παίκτη από τον Αγιο Δομίνικο, αφού ήδη έχει ανατεθεί η υπόθεση σε δικηγόρο, που τη χειρίζεται και καλύπτει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν το δικαστήριο ορίσει τη δίκη σε διάστημα που ο Κατσαούνης θα παραμένει στο παιχνίδι, η δίκη μπορεί να διεξαχθεί και χωρίς την παρουσία του, αφού πρόκειται για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Exit mobile version