Survivor Spoiler 22-1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο!

Survivor Spoiler 22-1: Χαμός και απόψε… Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο; Θα είναι διπλό ξανά; Νέοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor.

Η μετά… Βαλάντη εποχή ξεκινά για το Survivor με τον τραγουδιστή να αποτελεί παρελθόν για την ομάδα των Διασήμων συγκεντρώνοντας τραγικά ποσοστά θετικών ψήφων στην τελευταία ψηφοφορία.

Σε αντίθεση με ό,τι εκείνος πίστευε, ότι είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης, το τηλεοπτικό κοινό έδωσε την πιο ηχηρή απάντησή του και του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Πλέον, τρεις νέοι παίκτες εισέρχονται απόψε στο Survivor.

Διάσημος ο ποδοσφαιριστής Αρης Σοϊλέδης και Μαχητές η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κωπηλασία και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το πόκερ.

Οι νέοι παίκτες έρχονται προς ενίσχυση των δύο ομάδων που είναι αλήθεια πως με το… καλημέρα έχουν ταλαιπωρηθεί αφάνταστα, αφού είναι -πράγματι- το φετινό, το πιο δύσκολο Survivor όλων των εποχών.

Τι θα δούμε σήμερα πέρα από την είσοδο των τριών νέων παικτών;

Θα δούμε τη Μυριέλλα Κουρεντή να παραβιάζει κανονισμούς και να κλέβει αντικείμενα και συγκεκριμένα χαρτί και μαρκαδόρο από τη διαδικασία ψηφοφορίας, προκειμένου να στείλει γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη.

Θα δούμε αν από την πλευρά της παραγωγής θα προκύψει κάποιο πέναλτι για την Μυριέλλα ή όχι…

Survivor Spoiler – Νικητής επάθλου

Πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια…

Αγώνισμα επάθλου απόψε με Διάσημους και Μαχητές να ρίχνονται ενισχυμένοι στη μάχη της επιβίωσης, πριν ξεκινήσουν οι μεγάλες μονομαχίες για την κατάκτηση των δύο ασυλιών.

Το περασμένο Σάββατο το έπαθλο ήταν διπλό και το πιο βασικό ήταν η σκεπή για την καλύβα που κέρδισαν οι Διάσημοι, ενώ υπήρχε φυσικά και φαγητό.

Με δεδομένη και την είσοδο νέων παικτών, κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να αναμένουμε και απόψε.

Ποιοι θα είναι οι νικητές; Διάσημοι ή Μαχητές;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Διάσημοι μπαίνουν με το… δεξί στα αγωνίσματα της νέας εβδομάδας και κατακτούν τη νίκη, καθώς ενισχύονται σημαντικότατα με την προσθήκη του Αρη Σοϊλέδη.

Exit mobile version