Survivor Spoiler 24-1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 24-1: Χαμούλης ξανά! Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση…

Οπως σας τα είπαμε, έτσι εξελίχθηκαν τα γεγονότα στο κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor.

Οι Μαχητές έκαναν το 1-0 στις μονομαχίες για την ασυλία και έστειλαν τους Διάσημους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Εκείνοι επέλεξαν, ακριβώς όπως σας ενημερώσαμε, τον Θανάση Βισκαδουράκη ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση και επιμένουμε στην εκτίμησή μας πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να αποχωρήσει ο δημοφιλής ηθοποιός από το Survivor.

Σήμερα, όμως, έρχονται τα (ακόμα) καλύτερα.

Δεύτερο αγώνισμα για την κατάκτηση ασυλίας, ανάδειξη των υπολοίπων υποψηφίων και διεξαγωγή ψηφοφορίας με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το Survivor.

Για μια ακόμη φορά, βέβαια, η παραγωγή φροντίζει να θολώσει πρόωρα τα νερά, αναφορικά με το τι πραγματικά θα συμβεί στη διαδικασία της αποχώρησης, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει παραβίαση κανονισμών και επιβολή ποινών.

Ομως, γι’ αυτό θα επανέλθουμε αργότερα, καθώς η λογική λέει ότι αφορά στη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη που βρίσκουν πλέον διάφορους τρόπους για να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Survivor Spoiler – Δεύτερη Ασυλία

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη μονομαχία για την ασυλία;

Διάσημοι ή Μαχητές;

Θα ισοφαρίσουν οι Κόκκινοι και (άρα) θα πάμε σε διαδικασία ανάδειξης ακόμα τριών υποψηφίων για αποχώρηση ή θα κάνουν το 2-0 οι Μπλε και θα έχουμε 3 υποψηφίους από την ομάδα των Διασήμων;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Διάσημοι κάνουν το come back, κατακτούν τη δεύτερη ασυλία και οδηγούν τους Μαχητές ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν κι εκείνοι δύο υποψηφίους για αποχώρηση.

Exit mobile version