Survivor Spoiler: Ο Γιωρίκας και η Κάτια Ταραμπάνκο! Θα μπει στους Διάσημους;

Survivor Spoiler: Ανω κάτω ξανά το Survivor… Η αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη ανατρέπει (ξανά) τις ισορροπίες. Τι συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο;

Το Dokari πρώτο σας αποκάλυψε, όπως πάντα, με εγκυρότητα την οριστική αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη από το φετινό Survivor.

Ο Γιωρίκας δεν άντεξε, για την ακρίβεια ο οργανισμός του Πιλίδη δεν άντεξε την ανύπαρκτη διατροφή και προκειμένου ο Ελληνας πρωταθλητής να μην έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας στο μέλλον, κρίθηκε σκόπιμο -ορθότατα- να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πιλίδης τέλος, λοιπόν και τώρα όλα στρέφονται και… περιστρέφονται γύρω από τον αντικαταστάτη του.

Και καθώς αντιλαμβάνεστε ότι είναι εξαιρετικά πρόωρο να μιλάμε από τώρα για τον διάδοχο του Πιλίδη, αφού ακόμα και για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ και της παραγωγής ήταν ένα ξαφνικό σοκ η εισήγηση των γιατρών, ας μιλήσουμε για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια αποτελεί μεγάλο στόχο και διακαή πόθο του Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να μπει φέτος στο Survivor και να ολοκληρώσει αυτό που άφησε πέρσι στη μέση.

Ηδη, υπάρχει ένα τεράστιο κοινό σημείο ανάμεσα στην Κάτια και τον Γιωρίκα, καθώς η Κάτια πέρσι και ο Γιωρίκας φέτος ήταν τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη μέχρι που προδόθηκαν απ’ τον οργανισμό τους και αποχώρησαν.

Και όπως φέτος ο Ατζούν θέλει πάση θυσία να δει την Ταραμπάνκο ξανά στον Αγιο Δομίνικο, έτσι θα επιδιώξει του χρόνου να πείσει τον Πιλίδη να δοκιμάσει ξανά, όντας καλύτερα προετοιμασμένος και πλέον γνωρίζοντας τι τον περιμένει, την τύχη του στο Survivor.

Καθώς, όμως, η Κάτια Ταραμπάνκο είναι τώρα το θέμα συζήτησης για τους τηλεθεατές του Survivor, οι οποίοι διαβάζουν από αλλού πως βρίσκεται στη Ζυρίχη και απ’ αλλού ότι είναι στον Αγιο Δομίνικο, ας διευκρινίσουμε τα εξής…

Η παρουσία της Ταραμπάνκο στο Survivor δεν έχει ακόμα κλειδώσει. Ναι μεν έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της παραγωγής και του ΣΚΑΪ, ωστόσο -μαθαίνουμε από τις πηγές μας στο κανάλι του Φαλήρου- δεν υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία, τέτοια που να την οδηγήσει στο αεροπλάνο με προορισμό τον Αγιο Δομίνικο.

Βέβαια, κρατάμε μικρό καλάθι για έναν και μόνο λόγο. Διότι αυτή τη φορά, ό,τι εξέλιξη προκύψει αναφορικά με τους δύο νέους παίκτες που θα μπουν στην ομάδα των Διασήμων, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θέλουν να τη μάθει ο κόσμος τη μέρα προβολής του επεισοδίου και ούτε… λεπτό νωρίτερα.

Exit mobile version