Σασμός spoiler: Επιστρέφει ο Πετρής τελικά; Πώς θα τον ξαναδούμε

Η κηδεία του Πετρή στο επεισόδιο της Πέμπτης λύγισε το φανατικό κοινό του Σασμού. Το Twitter ζητούσε επίμονα την επιστροφή του, με τον ίδιο τον ηθοποιό, Κώστα Νικούλι να λέει πως δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν οι ηθοποιοί του Σασμού, Δανάη Παππά και Κώστας Νικούλι. Η παρουσιάστρια τους ρώτησε για όλες τις εξελίξεις της σειράς και για ένα καυτό ερώτημα που προβληματίζει τους φανατικούς του Σασμού.

Υπάρχει υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε τον Πετρή ως πνεύμα, ανάμνηση ή ενοχές της Θοδώρας; Η Δανάη Παππά, η οποία υποδύεται τη Θοδώρα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Με τη σειρά του ο Κώστας Νικούλι είπε πως υπάρχουν σκέψεις να κάνει κάποιες εμφανίσεις σε επόμενα επεισόδια, εξέλιξη που σίγουρα θα χαροποιήσει τους τηλεθεατές:

«Μέχρι στιγμής μέχρι εκεί που έχουν γραφτεί τα επεισόδια δεν έχουμε κάτι καινούριο, προφανώς, θα υπάρξει κάτι, υπάρχουν κάποιες σκέψεις δεν είναι τίποτα σίγουρο, δεν ξέρουμε ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικούλι.

Exit mobile version