Survivor: Ποιος παίκτης ελληνικού ριάλιτι ζητά 100.000 ευρώ από τον Ατζούν

Αγωγή κατέθεσε στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι Top Chef που προβαλλόταν από τον ΣΚΑΪ την περασμένη σεζόν, Σωτήρης Βασιλείου κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας παραγωγής του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί, με την οποία ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Ο λόγος για τον οποίο υποβάλλει την αγωγή είναι πως υπήρξε παραποίηση στο μοντάζ κατά την αποχώρησή του.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Espressο ο παίκτης κλήθηκε να δημιουργήσει ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο. Κατά τους ισχυρισμούς του, στην αλμυρή παρασκευή έβαλε μισό κουταλάκι ζάχαρη, ενώ στη γλυκιά η κάμερα τον κατέγραψε να ρίχνει τη ζάχαρη από το κουταλάκι, υπολογίζοντας με το μάτι.

Ο Σωτήρης Βασιλείου καταγγέλλει ότι «προβάλλεται μονταρισμένο πλάνο από τη γλυκιά παρασκευή μου, όπου κρατάω ένα σακουλάκι με τη ζάχαρη και αδειάζω σχετικά μεγάλη ποσότητα, ήτοι 600 γραμμάρια, μέσα στην κρέμα του γλυκού και όχι του αλμυρού πιάτου για το οποίο κρινόμουν -κάτι που δεν είναι διακριτό από τον μέσο τηλεθεατή, ο οποίος θεωρεί ότι βάζω τόσο μεγάλη ποσότητα ζάχαρης στη σάλτσα της αλμυρής παρασκευής, σφάλμα που δεν κάνει ούτε κάποιος εντελώς αδαής προς τη μαγειρική».

Η αγωγή του παίκτη κατατέθηκε πριν από περίπου δύο μήνες και η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.

Exit mobile version