Survivor: «Μετά από κάποια φάση ο Κατσαούνης αγρίεψε, έγινε πιο επιθετικός»

Survivor: Η Άσπα Πρεδάρη αποχώρησε και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τους παίκτες της ομάδας της.

Η Μαχήτρια που αποχώρησε από το πρόσφατο συμβούλιο του νησιού σχολίασε τη συμπεριφορά των συμπαικτών της στον Άγιο Δομίνικο.

«Όποιος έχει στρατηγική καλά κάνει. Μαγκιά του, του Σπύρου Μαρτίκα αν κατάφερε να με βγάλει από το παιχνίδι. Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα, ζει γι’ αυτό. Την πρώτη εβδομάδα τον έλεγα δήμαρχο. Του αρέσει να βγάζει λόγους», είπε αρχικά η Άσπα Πρεδάρη για τον Μαρτίκα και στη συνέχεια μίλησε και για έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του παιχνιδιού, τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Στην αρχή του παιχνιδιού τον συμπαθούσα πάρα πολύ. Μου είχε χαρίσει άπειρο γέλιο. Μετά από κάποια φάση αγρίεψε πάρα πολύ το πρόσωπό του. Έγινε πιο επιθετικός. Σκεφτόταν πολύ τον εαυτό του. Αυτό με τη Μυριέλλα αληθινό το είδα και από τις δύο πλευρές. Και πάλι δεν μου άρεσε ο τρόπος που απάνταγε στη Μυριέλλα. Ήξερε ο Γιώργος πού πήγαινε. Είχαν φτάσει στα αυτιά του ότι η Μυριέλλα έχει κάτι έξω. Δεν του έκανε κακό η σχέση του με τη Μυριέλλα, όλοι ασχολούνταν μαζί τους», είπε για τον Κατσαούνη.

Exit mobile version