Survivor: Έξαλλη η Αντωνά με την Βρισηίδα – Το υπονοούμενο για την Τούνη

Survivor: Η ήττα των Διασήμων στο αγώνισμα της ασυλία έφερε αδιανόητη γκρίνια στην παραλία.

Στο τεταμένο σκηνικό ήρθε να προστεθεί και ένας καυγάς που ξέσπασε από το πουθενά. Η Βρισηίδα έγινε έξαλλη ξαφνικά με τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς ο δεύτερος την αποκάλεσε 5χρονο και πως δεν έχει σεβασμό. Εκεί η παίκτρια ξέσπασε και ο καυγάς δεν άργησε να έρθει.

Σήμερα η σύντροφος του Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά πήρε θέση για όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

«Το πιο τρομερό απ’ όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλά για σεβασμό. Δηλαδή αν προτρέξουμε σε ένα πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ότι η ιδιά δεν έχει σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι σε μια διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, ό,τι και να έχεις, το λύνεις με τη συζήτηση. Ούτε με τσακωμούς μπορείς να το λύσεις, ούτε να επιτίθεσαι στον άλλον λεκτικά», η Αντωνά αναφερόμενη στον τσακωμό που είχε με τη φίλη της Ιωάννα Τούνη.

Ο Άρης είναι ένας τύπος που θέλει να το συζητήσει για να το λύσει. Δηλαδή δε μπορείς να είσαι όλη μέρα μαζί και να είσαι τσακωμένος. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες δύο αναφέρεται. Η ίδια δεν είπε πως έχει απομακρυνθεί από τον Άρη επειδή είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Οπότε τώρα γιατί υπάρχει πρόβλημα αν ο Άρης κάνει παρέα με δύο άλλα παιδιά; Γενικότερα από την μέρα που μπήκε ο Άρης, είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Αυτή πριν από λίγες μέρες είπε πως απομακρύνθηκε γιατί δεν… Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να απομακρυνθεί ή θες να κάνετε παρέα;» είπε η Μαρία Αντωνά.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version