Σασμός Spoiler 8-2: Η γιαγιά επιφυλάσσει στον Άγγελο μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη (vid)

Σασμός Spoiler: Δραματικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», του Alpha

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός». Τι θα δούμε σήμερα; Η γιαγιά επιφυλάσσει στον Άγγελο μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του.

Τρίτη 08 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 88

Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό. Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα, θα αποβεί τραυματική και για τους δύο. Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος. Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του.

Σασμός – Spoiler: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν στην Ήπειρο

Την ίδια ώρα, σε αποκαλύψεις προχώρησαν ο σκηνοθέτης και ο συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός» οι οποίοι μίλησαν στο Happy Day. «Στις φυλακές, οι πρωταγωνιστές γυρίζουν σελίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος και απάντησε στα σκηνοθετικά λάθη που σχολιάζονται κατά καιρούς από τα social media, όπως ο σύρτης στο κρατητήριο όπου κρατείται ο Αστέρης και ήταν ανοιχτός. «Είναι σίγουρο ότι έχουν ξεφύγει πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε λιγότερα λάθη. Το ουσιαστικό ήταν ο διάλογος μεταξύ των ηθοποιών. Τα social τα παρακολουθούμε γιατί είναι κομμάτι της δουλειάς μας».

Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, τόνισε πως: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα έχουμε το φαινόμενο Σασμός. Ξέραμε ότι θα κάνουμε μία καλή δουλειά και περιμέναμε ότι θα έχει μία σοβαρή ανταπόκριση. Ο κόσμος μάς χάρισε απλόχερα αυτή την αγάπη και για εμάς είναι μεγάλη ευθύνη. Όποιος κάνει τηλεόραση και πει ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα λέει ψέμματα».

Παράλληλα, ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης, αποκάλυψε: «Μπαίνει ένας σπουδαίος ηθοποιός, ο Αργύρης Πανταζάρας. Έχουμε περισσότερους νέους ηθοποιός που θα πάρουν βασικούς ρόλους. Θα δούμε τη Μαρίνα και την Αργυρώ στην Ήπειρο και εκεί θα μπουν κι άλλοι ηθοποιοί».

Αναφορικά για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου, απάντησε: «Έχει γίνει συζήτηση, δεν έχουν πέσει υπογραφές. Όλοι το θέλουν και είμαστε σε καλό δρόμο».

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version