Σασμός: Το λάθος στη σειρά που αναστάτωσε τους τηλεθεατές

Σασμός: Δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο ένα σκηνοθετικό λάθος στο αγαπημένο σήριαλ του Alpha οι φανατικού τουιτεράδες.

Τι συνέβη και προκλήθηκα χαμός στο Twitter με τον ΣασμόΠρόσφατα οι φανατικοί του Twitter παρατήρησαν ότι σε μια από τις σκηνές στο κρατητήριο, όπου ο Μαθιός κάθεται έξω από το κρατητήριο, στο πάτωμα και συνομιλεί με τον Αστέρη που κάθεται εντός, επίσης κάτω, στο κελί υπάρχει μόνο ένας σύρτης! Ναι δεν είναι σωστό, δεν θα μπορούσε σε ένα αστυνομικό κελί με τον κρατούμενο εντός να υπάρχει μόνο ένας σύρτης στο κελί και όχι λουκέτο. Εγινε ένα λάθος προφανώς στο γύρισμα, αλλά οι τουιτεράδες το εντόπισαν και φυσικά το σχολίασαν.

Είναι η σκηνή εκείνη οπού Μαθιός και Αστέρης κάνουν μια πολύ βαθιά συζήτηση με τον Μαθιό ουσιαστικά να θέλει να δώσει κουράγιο στον Αστέρη λέγοντας του πως γνωρίζει ακριβώς πώς νιώθει όταν κάποιος έχει γίνει δολοφόνος.

Μάλιστα, για το λάθος με τον σύρτη στη σκηνή από το αστυνομικό κελί στον Σασμό, ερωτήθηκε και ο σκηνοθέτης της σειράς Κώστας Κωστόπουλος και απάντησε στην κάμερα του Happy Day:

«Είναι σίγουρο ότι έχουν ξεφύγει πράγματα και μερικές φορές και οι τηλεθεατές είναι λίγο υπερβολικοί. Το ουσιαστικό ήταν ο διάλογος μεταξύ των ηθοποιών και μέσα στο κρατητήριο να ήταν ο αδερφός του και σύρτης να μην ήταν κλειδωμένος δεν πάει να πει «τον παίρνω και φεύγω», είπε και συμπλήρωσε: «Τα social είναι κομμάτι της δουλειά μας και τα παρακολουθούμε ανελλιπώς αλλά προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε λιγότερα λάθη».

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version