Survivor Spoiler 12-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 12-2: Νέο Survivor! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Το Dokari έχει την απάντηση.

Το πραγματικό Survivor ξεκινά από σήμερα…

Η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο και τριών ακόμη παικτών, έρχεται να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στη δυναμικότητα των δύο ομάδων και να διαμορφώσει νέες εντάσεις, ικανές να εκτινάξουν (ξανά) την τηλεθέαση στα ύψη.

Η Ταραμπάνκο είναι από μόνη της ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το Survivor και μόνο τυχαία δεν έστρωσε χρυσό χαλί στα πόδια της ο Ατζούν για να την πείσει να πάρει και πάλι την απόφαση να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο.

Ναι, η Κάτια Ταραμπάνκο, αν δεν προδοθεί ξανά από την υγεία της, είναι ήδη το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κατακτήσει το φετινό Survivor.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να δούμε απόψε την είσοδο τριών ακόμη παικτών εκ των οποίων δύο θα ενισχύσουν τους Διάσημους και ένας τους Μαχητές, ώστε να φτάσουμε στο 9-10 από το 6-9 που βρισκόμαστε σήμερα.

Ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου θα ενισχύσει σίγουρα τους Διάσημους, όπως πιθανότατα και ο Τάκης Καραγκούνιας, πρώην πρωταθλητής και νυν προπονητής πυγμαχίας), ενώ ο ο ηθοποιός Αγγελος Πουλής θα ενισχύσει τους Μαχητές.

Survivor Spoiler – Επαθλο Φαγητού

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια…

Επιστροφή για το Survivor, νέα εβδομάδα ξεκινά από το Σάββατο και το μενού σήμερα έχει… προεόρτιο ασυλίας, με το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού να κλέβει την παράσταση.

Ντεμπούτο για την Κάτια Ταραμπάνκο και τους νέους παίκτες και φυσικά το ενδιαφέρον θα εκτιναχθεί στα ύψη. Δεδομένη η πρωτιά απόψε στην τηλεθέαση για τον ΣΚΑΪ…

Ποιος κατακτά τη νίκη απόψε; Οι Διάσημοι, αφού η Κάτια και οι συμπαίκτες της δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους.

Οι Κόκκινοι, λοιπόν, χτίζουν νέο σερί και οι Μπλε θα παραμείνουν χωρίς τροφή, μπαίνοντας στις μάχες για την ασυλία χωρίς δυνάμεις.

Exit mobile version