Survivor: Οι υποψήφιοι και η μήνυση – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Κατσαούνης – Ανδρέας

Survivor: Ένταση, μηνύσεις και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έξαλλη η Πελαγία Καζολέα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, απασφαλίζοντας και απειλώντας με μηνύσεις κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Είπε πως κάποιες στρατηγικές στο παιχνίδι έχουν ξεφύγει από τα πλαίσια του παιχνιδιού και δεν δίστασε να προειδοποιήσει ότι αν αντιληφθεί κάτι θα κινηθεί νομικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες των Μπλε που έχουν στρατευτεί υπό την αιγίδα του Σάββα, κατηγόρησαν το παρεάκι Ασημίνας, Πελαγίας και Σοφιάννας που ασχολούνται με τη διαχείριση των μερίδων, για άδικη κατανομή ποσότητας φαγητού στους συμπαίκτες τους. Οι ίδιες προφανώς το αρνήθηκαν και φάνηκε να προσβάλλονται αρκετά, με αποτέλεσμα μία γενικευμένη σύρραξη που λίγο έλειψε με τον Ανδρέα και τον Κατσαούνη να πιάνονται στα χέρια.

Στο συμβούλιο το θέμα ξαναέπεσε στο τραπέζι και ακολούθησε χαμός:

«Προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα μου. Εφόσον δεν μπόρεσαν να με βγάλουν εκτός εαυτού και να απαντήσω, σήμερα στην παραλία μας, παίχτηκε ένα remake από παλαιότερα Survivor που έχουν να κάνουν με τη μοιρασιά του φαγητού», είπε μεταξύ άλλων η Πελαγία Καζολέα και συνέχισε:

«Όσον αφορά τη στρατηγική και το σχέδιο, είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής αλλά αν αντιληφθώ ότι μετά την τοποθέτησή μου τη μεσημεριανή, ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και είναι απλές ενδείξεις κτλ, είναι όλα μηνύσιμα και δεν θα διστάσω σε ό, τι κι αν προκύψει πέρα από αυτού να το αντιμετωπίσω και να με αντιμετωπίσουν και να είστε σίγουροι. Όλοι έξω έχουμε έναν κύκλο και ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Εγώ συγκεκριμένα είμαι 31 ετών και δεν θα αφήσω κανέναν από εδώ πέρα μέσα να ξεφύγει απέναντι στο πρόσωπό μου τα όρια του παιχνιδιού και της στρατηγικής του».

Στο διαδικαστικό κομμάτι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Συγκεκριμένα χθες πρώτος υποψήφιος της ομάδας αναδείχθηκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, χθες η ομάδα έδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Πελαγία Καζολέα, καθώς τη θεωρούν αδύναμη παίκτρια, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, έδωσε τον Σπύρο Μαρίκα.

Exit mobile version