Survivor spoiler: Σκάει «βόμβα» – Νέα οικειοθελής αποχώρηση

Δεν σταυρώνει παίκτη το φετινό Survivor, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως τις επόμενες μέρες σκάει «βόμβα» με νέα οικειοθελή αποχώρηση

Η νέα οικειοθελής αποχώρηση αφορά παίκτη από την ομάδα των Μαχητών. Ο λόγος για την τελευταία προσθήκη της ομάδας, τον Άγγελο Πουλή, τον παρκουρίστα που είδαμε να μπαίνει στο ριάλιτι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Άγγελος, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει σύντομα τον Άγιο Δομίνικο.

«Έχουμε αποχώρηση ‘βόμβα’. Ξέρουμε από τα spoiler που έχουμε δει ότι θα φύγει η Πελαγία, αλλά δεν θα το πούμε εμείς αυτό. Το αποκλειστικό είναι ότι αποχωρεί οικειοθελώς ο Άγγελος Πουλής, ο παρκουρίστας που μπήκε πρόσφατα. Είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ότι πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί είπαν ότι έχει κάποια προβλήματα καρδιοαναπνευστικά. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες το κλίμα δεν ευνοεί καθόλου την υγεία του Άγγελου, οπότε θα αποχωρήσει οικειοθελώς», είπε η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου.

Προς το παρόν κρατάμε ότι με βάση τη ψηφοφορία του κοινού και σύμφωνα με τις πληροφορίες του dokari, η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Πελαγία.

Exit mobile version