Survivor Spoiler 16-2: Αυτοί κερδίζουν φαγητό, αυτή αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler 16-2: Απίθανα πράγματα! Θα ρίξουν και… βεγγαλικά οι Μαχητές για να πανηγυρίσουν την αποψινή τους επικράτηση;

Υπό φυσιολογικές συνθήκες η παραγωγή του Survivor θα έπρεπε να είχε προνοήσει, ώστε μετά από 20 μέρες που οι Μαχητές αγνοούν το τι σημαίνει φαγητό, να τους το κάνει… διπλό το αποψινό.

Βλέπετε, οι Μπλε κατακτούν -επιτέλους- νίκη σε κανονικό έπαθλο φαγητού και όλα πλέον παίρνουν ξανά μια τροπή… κανονικότητας στον Αγιο Δομίνικο.

Οχι, βέβαια, πως θα επέλθει ηρεμία στις τάξεις των Μαχητών, αφού όλοι τα έχουν βάλει ευθέως με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά όπως και να το κάνουμε, το φαγητό θα τους κάνει να δουν ξανά τα πράγματα με πιο ψύχραιμη ματιά…

Εν αρχή, λοιπόν, είναι η αποψινή κατάκτηση της νίκης των Μαχητών στο έπαθλο φαγητού και αμέσως μετά ακολουθεί η συνεδρίαση του Συμβουλίου του Νησιού για την αποχώρηση.

Οπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί της Τρίτης, η Πελαγία Καζολέα είναι η παίκτρια που το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε και έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, πως από τους Μαχητές αποχωρεί και ο Αγγελος Πουλής, ο οποίος δεν μπόρεσε να «μπει» στο παιχνίδι, προδομένος απο την υγεία του.

Exit mobile version